Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adult Swim, Samurai Jack’in Tüm Sezonlarını Ücretsiz Yayınlıyor

Adult Swim, Samurai Jack’in Tüm Sezonlarını Ücretsiz Yayınlıyor

COVID-19 nedeniyle sosyal izolasyon sürerken 2000'lerin kült animasyon serilerinden Samurai Jack tüm sezonlarıyla ücretsiz yayınlanmaya başladı.

2001 yılında ilk bölümü yayınlanan Samurai Jack, kimileri için kıymetli, değerli ve başarılı bir animasyon serisi. Kimileri için de radarın altında kalmış cevher. Samurai Jack’i bilmeyenler için yaratıcısı Genndy Tartakovsky‘nin yarattığı ve yapımcısı olduğu diğer serileri söylemek yeterli referansı da oluşturuyor. Dexter’s Laboratory, The Powerpuff Girls, Star Wars: Clone Wars, Primal serileri başlıca Tartakovsky’nin imzası bulunan yapımlar. Samurai Jack de bu açıdan bakınca Tartakovsky’nin en iyi işleri arasında görülüyor.

2001’de Cartoon Network’te yayınlanan ve 5. sezonunu 2017’de Adult Swim’den yayınlanan Samurai Jack, tıpkı Nickelodeon’ın Avatar: The Last Airbender’ı gibi dönemin kült yapımları arasında yer almış ve her yaştan izleyiciyi kendine çekmeyi başarmıştı. Hatta Samurai Jack yayın hayatı boyunca toplamda 8 kez Primetime Emmy Ödülü başta olmak üzere 6 kez Annie Ödülü ile toplamda 20 ödül kazandı ve 12 kez de ödüle aday oldu. Serinin yayın haklarına sahip olan Adult Swim, dünya çapında süren COVID-19 salgını ve sosyal izolasyonun öneminin her geçen gün tekrar vurgulandığı günlerde tüm serinin tüm bölümlerini internet sitesinden yayınlama kararı aldı.

Sosyal izolasyona özen gösterip evlerde kaldığımız bu günlerde yapmak isteyip de bir türlü vakit ayıramadığımız şeyleri hayata geçirmek için de fırsat doğuyor. Bu günleri evde geçirerek kendimiz, sevdiklerimiz ve tüm insanlık için doğru bir karar alırken bunu ev hapsine dönüştürmeyip kendimize küçük huzurlu ve keyifli anlar yaratmak da bizim elimizde. Bu anların içine uzun zamandır izlemek isteyip izleyemediğimiz yapımlarla maraton yapmak da dahil edilebilir.

Samurai Jack’in tüm bölümlerini buradan izleyebilirsiniz.

Görsel: Adult Swim