Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Snickers Dondurmaları İlk Buluşmada Buzları Eritiyor

Snickers Dondurmaları İlk Buluşmada Buzları Eritiyor

CLM BBDO tarafından Snickers için hazırlanan reklam filminde ilk öpüşmelerini Snickers dondurması sayesinde yaşayan genç sevgililer bulunuyor.

Açlık üzerine yaptığı reklam kampanyaları ile beğeni toplayan Snickers “Açken sen, sen değilsin” sloganı ile pek çok kampanya hazırladı. Banner reklamıyla kafaları karıştıran şirket, Rick and Morty serisine yaptığı nostaljik çizgi roman animasyonu ile açlığı eğlenceli boyuta taşımıştı. Çikolata markası bu sefer dondurmasının karşı koyulamaz lezzetine gönderme yapan bir reklam filmi yayınladı. Fransız ajans CLM BBDO tarafından hazırlanan reklam filminin yönetmenliğini Insurrection prodüksiyon şirketinden Max Sherman yaptı.

Snickers dondurmasından daha çok tatmin edebilecek bir durumun olmadığını göstermek isteyen şirket, her gencin yaşadığı ve oldukça sıkıntılı geçen ilk buluşmayı reklamına taşıyor. ilk buluşma ilk temas ve ilk öpücüğün oldukça gergin olduğu genç yaşlarda bu gerilimi kırmak için dondurmayı kullanılıyor.

Snickers dondurmalarının tatmin ediciliği vurgulanıyor

İlk buluşmalarını gerçekleştiren genç erkek ve kız birbirlerinin yanında tedirgin bir şekilde otururken kız dolaba gidip dondurmayı alıyor. Beklenen öpüşme dondurmanın karşılıklı yenmesiyle gerçekleşiyor. Ancak dondurmanın tadı o kadar tatmin edici ki dondurmayı yiyip bitiren gençler öpüşmeye son veriyor.

“Nothing satisfies more than a Snickers ice cream” (Hiçbir şey Snickers dondurmasından daha tatmin edici değildir) sloganıyla paylaşılan reklam filmi bu ay Almanya’da önümüzdeki süreçte de diğer Avrupa ülkeleriyle birlikte Rusya ve Avustralya’da yayına girecek.

Künye

Müşteri: Snickers
Ajans: CLM BBDO
İdari Yaratıcı Yönetmen: Benjamin Dessagne, Stephane Santana
Sanat Yönetmeni: Clement Dantzer
Metin Yazarı: Quentin Kientz
Stratejik Planlama: Veronique Bernard
Hesap Yöneticisi: Meigge Sauvaget, Judith Romero
Prodüksiyon Şirketi: Insurrection
Yönetmen: Max Sherman
İdari Yapımcı: Mounia Mebarki
Prodüksiyon Müdürü: Louise Gavini
TV Yapımcısı: Cecile Caussat

Görsel: Youtube