Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pringles Pickle Rick Temalı Cips Satışa Çıkaracak

Pringles Pickle Rick Temalı Cips Satışa Çıkaracak

Pringles Şubat 2020'de düzenlenecek Super Bowl ile birlikte ABD'de Pickle Rick aromalı cipslerin piyasaya çıkacağını duyurdu.

Rick and Morty 4. sezonu ile devam ediyor. Dizinin hayranları tüm hızıyla yeni sezonu takip ederken araya giren boşluklarda eski bölümleri tekrar tekrar izlemekten kendini alıkoyamıyor. Bu bölümlerden biri de hiç kuşkusuz 3. sezonun 3. bölümü “Pickle Rick”. Kendine has üslubu ile izleyicileri o kadar eğlenceli ve aynı zamanda düşünceli anlar yaşatıyor ki izleyenler tarafından serinin en iyi bölümleri arasında gösteriliyor. Bölümün IMDb’de 9,3 puan alması da bunun bir göstergesi.

Rick’in bölümün başında kornişon turşuya dönüşmesiyle başlayan hikaye bir dizi macera ile devem ediyor. Pickle Rick kedilerle ve kanalizasyondaki farelerle çılgın bir maceraya girişiyor. Gerek farelerle dövüş sahnelerindeki şiddetli anlar gerekse  Pickle Rick’in terapistle diyaloğunun düşündürdükleri bölümü izleyiciler için ayrı bir yere koyuyor.

Pickle Rick serüveni Pringles ile devam ediyor

Daha önceleri Szechuan sosun tek bir günlüğüne dahi olsa yeniden satışa çıkmasına vesile olan Rick and Morty yine lezzet sever hayranlarını sevindirmeye hazırlanıyor. Pringles, Pickle Rick aramolı ciplerini çıkarmak için Adult Swim’in ödüllü serisi ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

2 Şubat’ta Miami, Florida’daki Hard Rock Stadyumu’nda düzenlenecek 2020 Super Bowl etkinliği ile birlikte satışa çıkacak Pickle Rick’li Pringles’lar için aynı zamanda 30 saniyelik bir reklam filmi de yayınlanacak. Pickle Rick aromalı cipsler sadece kornişon turşusu tadında olmayacak tabii ki. Pringles pazarlama direktörü Gareth Maguire, 2020 Super Bowl için özel bir şey yapmak istediklerini ve kısa sürede kült seriler içerisinde giren Adult Swim’in serisinin heyecanlı bir seçenek olduğunu belirtiyor. Pickle Rick lezzetinin hayranlarını etkileyeceğine inandığını bildiriyor.

Pickle Rick Pringles ABD’de satışa çıkacak

Bununla birlikte Pickle Rick aromalı cipsin Pringles ve Rick and Morty ortaklığının ilk adımı olabileceği de konuşuluyor. Adult Swim’de pazarlama ve ortaklıklar başkan yardımcısı olan Jill King Rick and Morty’de kimlerle ortaklık edecekleri konusunda çok dikkatli olduklarını ve Pringles ile yapılan ortaklıktan oldukça memnun kaldıklarını söyledi.

Önümüzdeki şubat gerçekleşecek 2020 Super Bowl ile tanıtımı yapılaca olan Pickle Rick aromali cipsler sadece ABD’de satışa çıkacak. Cipsi deneyimleyecek şanslı kişiler arasında olamayacaklar için teselli olarak Pickle Rick bölümünün gösteriminde kullanılmayan eğlenceli sahneleri paylaşıyoruz.

Görsel: Twitter