Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
MUBI’den Sinema Öğrencilerine Ücretsiz Film İzleme Fırsatı

MUBI’den Sinema Öğrencilerine Ücretsiz Film İzleme Fırsatı

MUBI, sinema öğrencilerinin platforma kayıt olarak öğretim hayatları boyunca ücretsiz olarak filmler izleyebileceğini duyurdu.

Film izlemek için bilgisayarın veya ekranın başına geçildiğinde ne izlesem kararsızlığını pek çok insan yaşıyordur. Bu problem çözülüp izlenmek istenen bir film bulunduğunda ise filmi nereden bulup izleneceği problemi ortaya çıkıyor. Çevrimiçi sinema platformu MUBI kendine has tarzı ile ne izleyeceği konusunda kararsız olanları yönlendirirken sinema öğrencilerini ücretsiz olarak platformuna kabul ediyor.

Bütün dünyadan farklı tarzda filmleri bünyesinde barındıran platforma her gün yeni bir film ekleniyor ve sitede bulunan bir film kaldırılıyor. Böylelikle her an 30 film kullanıcılara sunulmuş oluyor. Filmlerle beraber özel olarak programlanmış seçkiler, iki film birden gösterimler, retrospektifler, film festivallerinde öne çıkan yapımlar ve kült klasikler de internet sitesinde yer alıyor. Aylık 19,99 yıllık ise 179,99 TL ücreti ile platformdan film izlenebiliyor. Ancak MUBI geçtiğimiz çarşamba günü öğrencileri sevindirecek bir haber paylaştı.

Eğitim hayatı boyunca ücretsiz film izleme keyfi

Platformun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda sinema öğrencilerinin MUBI’ye kayıt olup ücretsiz olarak filmlere erişebileceği bilgisi veriliyor. Hem de kampanyanın kısa süreli olmadığını öğrencilerin eğitim hayatı sürdüğü boyunca platformdan ücretsiz olarak film izleyebileceklerini de duyuruyor.

Twitter paylaşımındaki çağrı videosunda sinema öğrencilerine “Ve belki bir gün neden senin filmini de göstermeyelim?” diyen MUBI sinema öğrencilerine olan inancını gösterirken bölümüne gönül vermiş öğrencileri teşvik ediyor.

MUBI Film Okulları Programı’na öğrenci olarak kayıt olmak için hesap açmak gerekiyor. Sinema öğrencileri “edu” uzantılı okul mail adresleri ile bu adres üzerinden kayıt olabilir ve eğitim hayatı süresince ücretsiz olarak çevrimiçi platformda film izleyebilir.

Görsel: Twitter