Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pizza Hut’tan Langırt Pizza Kutusu

Pizza Hut’tan Langırt Pizza Kutusu

Pizza Hut Hong Kong, COVID-19 nedeniyle futbol sezonuna moralsiz giren taraftarlar için Foosball Pizza Box adlı langırtlı pizza kutusunu tasarladı.

Pizza Hut son yıllarda birbirinden eğlenceli pizza kutuları tasarlayarak çeşitli kampanyalar yapıyor. Amerikan futbolunda yeni sezonu karşıladığı parmak futbolu kutusunun yanı sıra film projektörüne ve DJ kabinine dönüşen kutularıyla da dikkat çekmişti. Bu defa ise salgın nedeniyle Avrupa futbol sezonunu buruk bir şekilde karşılayan taraftarlar için Foosball Pizza Box (langırt pizza kutusu) adlı kutuyu yapmış.

Foosball Pizza Box ile bir dilim pizza, bir dilim eğlence

Pizza Hut, Foosball Pizza Box ile yeni Avrupa futbol sezonunu kutlamak ve evde sıkışıp kalan taraftarların moralini yükseltmeyi hedefliyor. Kapağa entegre edilmiş gerçekten çalışan bir langırt masası bu. Bu özel tasarım için reklam ajansı Ogilvy ile çalışmış.

Pizza Hut pazarlama müdürü Wendy Leung’a göre, Foosball Pizza Box futbol taraftarlarına pizza ve futbolun birlikte en iyi giden ikili olduğunu hatırlatıyor. Bu yıl morali düşük olan izleyiciye yemeğin ötesinde eğlence sunuyor ve bir pizza kutusunun insanları gülümsetmek için harika bir yol olduğunu gösteriyor.

Pizza Hut Hong Kong tarafından düzenlenen kampanya 6 Ekim – 20 Ekim 2020 tarihleri ​​arasında devam edecek. Sınırlı sayıdaki langırt kutularından kazanmak isteyenlerin, Pizza Hut uygulamasını indirmeleri, 12. oyuncu kulübüne katılmaları ve ardından Pizza Hut Hong Kong’un Facebook sayfasına yaratıcı bir yorum bırakmaları isteniyor.

Künye:

Marka: Pizza Hut
Pazarlama Yöneticisi:  Wendy Leung
Pazarlama Müdürü: Yoyo Lam
Pazarlama Müdürü Yardımcısı: Karen Shea
Ajans: Ogilvy
Şef Yaratıcı Yönetmen: Reed Collins
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: John Koay, Matthew Nisbet
Yardımcı Yaratıcı Yönetmen: Amy Cheng
Sr. Sanat Yönetmeni: Jo Wong
Sanat Yönetmeni: John Koay
Metin Yazarı: Alexandra Colgan
Grup Müdürü: Yuliani Setiadi
Grup Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Vincent Lam
Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Rachel Tsui

Görsel: Pizza Hut