Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Basketbol Potasına Dönüşen Pizza Kutusu

Basketbol Potasına Dönüşen Pizza Kutusu

Pizza Hut, 90'lı yıllarda piyasaya sürdüğü basketbol potasına dönüşen pizza kutusunu ABD erkekler kolej basketbol turnuvası March Madness için yeniden üretti.

Bir dönem pizza gibi yuvarlak ve kompostlanabilir kutu denemeleri yapan, pandemide sıkılan futbol severler için langırtlı pizza kutusu üreten Pizza Hut, yeni ambalaj tasarımıyla geçmişe geri döndü. Şirket ilk kez 90’lı yıllarda piyasaya sürdüğü ve o yıllarda hayli popüler olan basketbol potasına dönüşebilen pizza kutusunu bu yılki March Madness basketbol turnuvasını desteklemek amacıyla yeniden üretmeye karar verdi. Pizza kutusunun kapağına eklenen çember açıldığında kutu duvara monte etmeye hazır bir pota haline geliyor.

Her yıl Mart ayının ortasında düzenlenen March Madness, ABD erkekler kolej basketbolunun en önemli turnuvalarından. 7 yıldır turnuvanın resmi sponsorlarından biri olan Pizza Hut, etkileşimli pizza kutusu ile birlikte üzerinde “No One Out Pizza’s The Hut” sloganı bulunan mini basketbol toplarını da satışa sunacak. Sınırlı sayıda üretilen basketbol potasına dönüşen ambalaj, mini toplar ve onları tamamlayan Big New Yorker turtası 14 Mart itibarıyla belirlenen lokasyonlarda basketbol hayranları ile buluşacak.

Görsel: Pizza Hut