Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
The Pits: Bir Avokadonun İki Yarısı

The Pits: Bir Avokadonun İki Yarısı

David Bizzaro'nun yazdığı, Mike Hayhurst'un yönettiği "The Pits" bizi New York'ta öbür yarısını arayan bir avokadonun hikayesine davet ediyor. 

Sizin hiç sizi tamamlayacağını düşündüğünüz bir avokadonuz oldu mu? Benim şahsen olmadı. Ama belki bir avokado olsaydım bunu düşünebilirdim. David Bizzaro‘nun yazdığı, Mike Hayhurst’un yönettiği “The Pits” bizi New York’ta öbür yarısını arayan bir avokadonun hikayesine davet ediyor.

Üç dakikalık kısada meyve ve sebze kuklaların olduğu bir New York’a yolculuğa çıkıyoruz. Ana karakterimiz çekirdeğini kaybeden bir avokado. Çekirdeğinin boşluğunu birçok şeyle doldurmaya çalışıyor küçük avokado fakat başarılı olamıyor.

Şirin Kuklalar ve Bilinen New York Kareleri

Biz de tabii o sırada New York’un birçok filmden görmeye alışkın olduğumuz karelerini bir de kuklaların dünyasında görüyoruz. Film boyunca New York’ta rüzgarda yapraklar uçuşuyor. Taksiler hızlıca geçiyor. Işıklar göz alıyor ve sahneye avokadolar çıkıyor. Hikayeyi çok anlatmayalım tadınız kaçmasın. Fonda çalan müzikle uyumlu bir şekilde izlerken kafanız sola ya da sağa eğilirse şaşırmayın. Film gerçekten de şirin.

The Pits’in yaratıcı ekibi bu filmle birlikte ödül yağmuruna tutuldular.Birçok festivalden önemli ödüller alan ekibin adı The Bizzaro Company. Film ilk gösterimini New York International Children’s Film Festival’da yaptı. Bu hikayenin yazarı olan David Bizzaro daha evveliyatında Sesame Street’te de çalışmış biri.

Gün içerisinde keyifli bir üç dakika için The Pits’i izleyebilirsiniz. Ben izledim, eğlenceliydi. Ayrıca bonus, insanın aklına Blur’un Coffee & TV videosunu da getiriyor.

Görsel: Vimeo