Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pazarlama Profesyonelleri SMARTIES’de

Pazarlama Profesyonelleri SMARTIES’de

Bigumigu'nun medya sponsorları arasında yer aldığı SMARTIES Yaratıcılık ve İnovasyon Günleri 5 Aralık’ta Swissotel Bosphorus İstanbul’da düzenlenecek.

Bigumigu’nun medya sponsorları arasında yer aldığı, Mobil Mecralar Araştırma, Pazarlama ve Reklamcılık Derneği (MMA) tarafından düzenlenen SMARTIES Yaratıcılık ve İnovasyon Günleri bu yıl 5 Aralık’ta Swissotel Bosphorus İstanbul’da düzenlenecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da pazarlama dünyasının profesyonellerini bir araya getirecek olan organizasyonun 2022 teması “Future of Marketing: NEXT” olarak belirlendi. Organizasyonda MMA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Didem Namver ve MMA Türkiye Aktif Onursal Başkanı Ahmet Pura tarafından yapılacak konuşmaların ardından SMARTIES 2021 Best In Show ödülünü kazanan Dimes Battle Smoothie X Milkshake projesinin detayları marka ve ajans yöneticileri tarafından paylaşılacak. Toplamda 16 oturumda 35 yerli ve yabancı konuşmacının yer alacağı SMARTIES’de dijital dönüşüm, metaverse, reklamcılığın geleceği ve son sektörel yenilikler konuşulacak konu başlıkları arasında.

Katılımcılar arasında Roblox Global CMO’su Barbara Messing, Sony Music VP’si Lars Bendix Düysen ve Snap Inc DACH Managing Director’ı Goetz Trillhaas gibi dikkat çeken isimler bulunuyor. Etkinlik kapsamında gelecek olan Snap Inc. DACH Bölgesi Genel Müdürü Goetz Trillhaas, ilk kez Türkiye’de bir sunum yapacak. Günlük 332 milyon kullanıcının 6 milyardan fazla AR deneyimi yaşadığı SNAP.Inc’e dair gelecek vizyonunu katılımcılarla paylaşacak.

Panellerin yanı sıra farklı etkinlik ve deneyim alanlarının yer alacağı SMARTIES’te çeşitli workshoplar gün boyu devam edecek. Aynı günün akşamında düzenlenecek SMARTIES 2022 ödül töreniyle ise MMA Türkiye jüri üyelerinin seçtiği yılın yaratıcı ve başarılı reklam kampanyaları ödüllendirilecek.

Görseller: Twitter, Instagram, SMARTIES