Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
MMA Smarties Ödülleri’nin Kazananları

MMA Smarties Ödülleri’nin Kazananları

Bu yıl 6.'sı gerçekleşen SMARTIES Yaratıcılık ve İnovasyon Günleri'nde eklenen yeni kategorilerle birlikte 111 MMA Smarties Ödülü sahibini buldu.

MMA Türkiye (Mobil Pazarlama Derneği) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen ve Bigumigu’nun medya sponsorları arasında yer aldığı SMARTIES Yaratıcılık ve İnovasyon Günleri‘nde 7 ana başlık altında, toplamda 33 kategoride, 7’si Endüstri Ödülü olmak üzere 111 ödül sahiplerini buldu.

Pek çok ödül kategorisinin tanımının da yenilendiği bu yılki ödül törenine “Data insights”, “Personalization”, “Brand Purpose”, “Sustainibility”, “Creator Economy”, “Creative Influencer Marketing”, “Web 3.0 – Metaverse”, “E-commerce – Live E-commerce”,“User Experience” ve “Experimental Innovation” bölümleri eklendi. Trendlere, demografik ihtiyaçlara, yeni nesil teknoloji ve uygulamalara göre şekillenen bu kategorilerle birlikte toplamda 45 Bronz, 39 Silver, 20 Gold ve 7 Endüstri Ödülü kazanan marka ve projelere sunuldu.

SMARTIES Türkiye 2022 Endüstri kategorisinde ‘Yılın Reklamvereni’ Unilever Türkiye olurken, ‘Yılın Markası’ ödülünün sahibi Vodafone Türkiye oldu.’Yılın Medya Ajansı’ ödülünün kazananı OMD Türkiye oldu. Kategorinin bir diğer ödülü ‘Yılın Reklam Network’ü Digital Turbine’e giderken, ‘Yılın Teknoloji Sağlayıcısı’ 4PLAY Mobile Creative People oldu.

SMARTIES Yaratıcılık ve İnovasyon Günleri’nde açılış konulmalarının ardından düzenlenen “SMARTIES Gösterinin En İyisi!” başlıklı oturumda geçtiğimiz yılın Best In Show ödülünü kazanan Dimes Battle Smoothie X Milkshake projesini anlatan Dimes, bu yıl da “DIMES X GEN Z” kampanyası ile “Best In Show 2022” ödülünün sahibi oldu.

Etkinliğin dikkat çeken detaylarını sizler için bu haberimizde derlemiştik. Organizasyonun oturum videoları da, MMA EMEA’nın Youtube kanalından paylaşılmaya başlandı. Merak edenler haberimizi okuyabilir ya da Youtube kanalındaki Turkey listesi üzerinden SMARTIES Yaratıcılık ve İnovasyon Günleri’nde konuşulanlara göz atabilirler.

Görseller: MMA Türkiye, Instagram, Youtube