Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeni Avantajlı Biletleriyle Kristal Elma’ya Gidemeyen Kalmasın!

Yeni Avantajlı Biletleriyle Kristal Elma’ya Gidemeyen Kalmasın!

Kristal Elma, bu yıl geçtiğimiz senelerden farklı bir strateji izleyerek bireysel katılımda %40, ajans ve markaların toplu alımlarında ise %70'e varan avantaj sunuyor.

5 – 7 Ekim’de düzenlenecek olan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, reklam ve pazarlama dünyası başta olmak üzere yaratıcılık ve ilham arayan herkesin beslendiği bir organizasyon. Yurtdışındaki yaratıcılık, dijital inovasyon fuarları bir yana Kristal Elma, evin sıcaklığından uzaklaşmadan festival duygusunu yaşatmayı başarıyor.

Medya destek sponsorları arasında yer aldığımız Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, geçtiğimiz yıllarda bilet satışlarında üç farklı parametreye göre avantaj sunuyordu. Reklamcılar Derneği üyesi olunması, toplu alımlar ve erken dönemde bilet alan kişiler avantajlı biletlere kavuşuyordu. Fakat bu sene organizasyon yeni bir strateji uygulayarak bu parametreler yerine liste fiyatları üzerinden doğrudan avantaj sağlıyor.

Bireysel biletlerde %40 indirim uygulanırken hazırlanan paketlerle marka ve ajansların toplu alımları içinse %70’e varan avantajlar sağlanıyor. Böylelikle Kristal Elma, festivalin gelmiş geçmiş en ekonomik bilet bütçelerini bu yıl katılımcılarına sunuyor.

Görsel: Kristal Elma