Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
H&M’den Kadın Olmanın Anlamını Yeniden Sorgulatan Reklam Filmi

H&M’den Kadın Olmanın Anlamını Yeniden Sorgulatan Reklam Filmi

H&M, 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonunu kadınların özgürce davrandığı ve kalıpları yıktığı kampayayla tanıtıyor.

Son dönemdeki reklam kampanyalarında özgür, güçlü ve kalıplara sığmayan kadın figürü gitgide ön plana çıkıyor. Kenzo’nun yeni kokusu Kenzo World’u tanıttığı çılgın dans figürleriyle dolu reklamıyla yeni bir ivme kazanan kadın tanımı ve kadının bildik kalıpların dışına çıkması teması, H&M’in 2016-2017 Sonbahar/Kış koleksiyonunu tanıtmak için Forsman & Bodenfors’la hazırladığı kampanyayla devam ediyor.

Sonbahar koleksiyonu için hazırlanan kampanya filminin kadrosunda yer alan aktris ve model Lauren Hutton, trans aktris ve model Hari Nef, Lion Babe grubunun solisti Jillian Hervey gibi ünlü isimler de göz dolduruyor.

H&M’in çıtı pıtı, kırılgan kadın imajını yerle yeksan eden, yönetmen Gustav Johansson imzası taşıyan reklam filminde fazla kilolarına rağmen bedeniyle ve koltuk altı tüyleriyle barışık, saçlarını 3 numara tıraş ettirmiş, vücut geliştirme egzersizleriyle pazılarını şişirmiş, yatakta yemek yemekten çekinmeyen, iş toplantılarına katılan, dans edip şarkı söyleyen ve davranışları yüzünden kimseye hesap vermeyen, etraftaki şaşkın bakışlara aldırış etmeyen kadınlar yer alıyor.

Feminenliği prototip olmaktan çıkararak hayatın her alanında korkusuzca varlığını belli eden kadınlar, Tom Jones’un “She Is a Lady” parçasının Lion Babe cover‘ı eşliğinde kameraya en doğal halleriyle poz veriyor.


Görsel: YouTube