Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Hulahopların İçine Gizlenmiş GoPro’ların Gözünden COS Sonbahar – Kış Koleksiyonu

​Hulahopların İçine Gizlenmiş GoPro’ların Gözünden COS Sonbahar – Kış Koleksiyonu

COS, hazırladığı filmde mankenlere hulahop çevirtmekle kalmayıp, koleksiyonu holahoplara gizlenmiş GoPro’ların gözünden tanıtıyor.

İsveç’deki H&M grubunun bir parçası olan giyim markası COS, 2015 Sonbahar-Kış sezonu için hazırladığı videoda, koleksiyonunu mankenlerin bellerinde çevirdiği hulahopların içine gizlediği GoPro’larla tanıtmış.

Hollandalı tasarım stüdyosu Lernert&Sander imzalı “Around COS” isimli film, beyaz, dairesel bir odanın zeminindeki COS yazısının O’sunu alıp belinde hulahop gibi çevirmeye başlayan bir mankenle açılıyor ve onu takiben hulahoplu diğer modelleri görüyoruz. Bir yerden sonra hulahopların üzerine gizlenmiş GoPro’lar devreye giriyor ve mankenleri -ve tabii üzerlerindeki yeni koleksiyona ait giysileri- hulahopun dönmesiyle değişen GoPro’nun görüş açısından izliyoruz.

Yaratıcı yönetmenliğini Jop van Bennekom ve Gert Jonkers’ın üstlendiği, markanın minimalist çizgisine paralel sadelikte olan filmin çekim sürecinde, hulahop şampiyonu Marawa the Amazing modellere yardımcı olmuş.

Lernert&Sander ikilisinin daha önce De Volkskrant gazetesi için çiğ yiyeceklerle yaptığı çalışmadan bahsetmiştik. Haberi hatırlamak isterseniz, şurada.

Görsel; Youtube