Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kristal Elma’da Yarışan İşlere İtirazınız Varsa Şimdi Konuşun

Kristal Elma’da Yarışan İşlere İtirazınız Varsa Şimdi Konuşun

Bu yıl 11-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Kristal Elma Festivali'nde özgünlük/şikayet sürecinin 15-17 Ağustos tarihleri arasında olduğunu duyuruldu.

Yaratıcılığa duyulan aşkı anlatan “Aşkımızın Meyvesi Kristal Elma” sloganıyla Kristal Elma Festivali yaratıcılığı ödüllendirmeye ve yeni haberlerini bizlerle paylaşmaya devam ediyor. Bu sene 11-12 Ekim tarihleri arasında bomontiada’da gerçekleşecek festivalde görev yapacak seçici kurul başkanları da geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Şimdi de festival Kristal Elma’da özgünlük/şikayet sürecinin 15-17 Ağustos tarihleri arasında olduğunu duyurdu.

Yapılmışı Var!

Eğer ortada verilen bir ödül varsa bu ödülü hak edip etmediği uzun uzadıya inceleniyor, ince elenip sık dokunuyor. Özellikle günümüzde birçok reklamda isteyerek ya da istemeyerek başka şeylerden etkilenme görebiliyoruz. Bunlar bazen birebir kopya dahi oluyor. Yaratıcı bir sektörün ilk kriterlerinden birinin yaratıcılık olmasına rağmen bu tarz işler ne yazık ki hoş olmayan etkiler yaratıyor.

Tabii ki 15-17 Ağustos tarihleri arasında sadece özgün olmayan işleri dile getirmiyorsunuz. Ayrıca rahatsız edici ya da yanlış mesaj taşıdığını düşündüğünüz işleri de Kristal Elma’ya bildirebiliyorsunuz.

Henüz kısa listeler açıklanmadı, özgünlük/şikayet süreci de seçici kurul değerlendirmelerinden önce gerçekleşecek. Belki sizin dikkat çekeceğiniz bir konu bir işin aday olup olmamasını bile değiştirebilir. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali ile ilgili tüm bilgileri sitesi, Instagram ve Twitter’larından takip edebilirsiniz.

Görsel: Instagram