Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kristal Elma’nın 30. Yılında Oturumların Küratörü: Contagious

Kristal Elma’nın 30. Yılında Oturumların Küratörü: Contagious

30 yılını çoşkuyla kutlamaya hazırlanan Kristal Elma Festivali bu yıl 11-12 Ekim'de bomontiada'da gerçekleşecek.

Kristal Elma Festivali, 30 yıllık geçmişiyle sektör içerisinde özel bir yere sahip. Türkiye’nin en önemli yaratıcılık ve pazarlama etkinliği olarak kabul gören Kristal Elma, bu yıla özel yeni kurgular tasarlıyor. “Aşkımızın Meyvesi” mottosuyla bu yıl yola çıkan festival 11-12 Ekim’de bomontiada’da gerçekleşecek. Bu yılın odağında oyun değiştiren pazarlama fikirleri, kampanyalar ve girişimler ele alınacak. Etkinliğin içerik küratörlüğü ise Londra merkezli reklam ve pazarlama dergisi Contagious tarafından yapılacak.

Aşkımızın Meyvesi Kristal Elma

Londra, New York, Singapur ve São Paulo’da merkezi bulunan Contagious, Kristal Elma’da gerçekleşecek olan oturumları 6 konu başlığı çevresinde topladı. Contagious, içeriklerini dünyada öne çıkan gelişmeleri ve akımları inceleyerek oluşturdu. Hız ve Esneklikle Uzun Vadeli Planlama, Perakendede Otomasyon, Şeffaflıkla Başa Çıkmanın Yolları, İşlemsel Yaratıcılık, Erkeğin Yeni Tanımı, Kültürü Yakalamak başlıkları çevresinde dünyaya ve sektörün dinamiklerine değinen ve içgörüler içeren oturumlar gerçekleşecek. Festivalin ilk günü, 11 Ekim’de, bu başlıklar çevresinde şekillenmiş oturumlar gerçekleşecek. İkinci gün ise atölye çalışmaları, canlı müzik, sergi, ödül görenleri takip edecek.

Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nil Bağcıoğlu ise “İşini aşkla yapan tüm reklamcıların ve sektör paydaşlarının bir araya gelerek yaratıcılığı kutladığı Kristal Elma Festivali’ni bu yıl 30. kez düzenlemekten büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Bu sene 30. yıl kutlamalarımız kapsamında festival havasını farklı etkinliklerle yıl sonuna kadar taşıyacağız” dedi.

Festivale dair gelişmeleri Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

#AşkımızınMeyvesi Kristal Elma, 30. yılında! ?

A post shared by Kristal Elma Festivali (@kristalelmafestivali) on

Görsel: Kristal Elma