Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kristal Elma 21 Aralık’ta Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda

Kristal Elma 21 Aralık’ta Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda

Kristal Elma Yarışması “Yaratıcılık Tek, Biz Hepimiz” mottosu ile 21 Aralık'ta Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda gerçekleşecek.

Bu yıl 31. kez gerçekleşecek olan Kristal Elma Yarışması’na artık sayılı günler kaldı. 21 Aralık’ta Hasköy Yün İplik Fabrikasında gerçekleşecek organizasyonun mottosu “Yaratıcılık Tek, Biz Hepimiz” oldu. Reklamcılar Derneği tarafından yarışma ve ödül formatı ile başlayıp yıllar içerisinde bünyesine kattığı farklı etkinlikler ve konferanslar ile büyüyen organizasyon bu sene de yenilikler ile devam ediyor.

Kampanya iletişimini VMLY&R gerçekleştiriyor

Kristal Elma, bu seneki yarışmanın merkezine sürekli üretebilmeyi ve yaratıcılığın büyüsüne kapılmayı yerleştiriyor. Pazarlama ve yaratıcılıkta sınır tanımayan ve iz bırakan işlerin ödüllendirileceği organizasyonda kampanya iletişimi VMLY&R tarafından gerçekleştiriliyor. Önceki yıllara göre dikkat çeken yeniliklerin başında “Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” kategorisinin açılması bulunuyor. Bu kategoride cinsiyet rollerine dair toplumdaki çeşitliliği yansıtan ve bu konuda farkındalık yaratan işler değerlendirilecek.

Bu önemli yeniliğin dışında “Medya” ve “Tasarım” alanlarına üçer kategori eklendi. Ayrıca “Dijital, Sosyal Medya ve Aktivasyon” alanına; “Kullanıcı ile ortak yaratılan içerikler”, “Sosyal medyada ünlü kullanımı”, “VR/AR teknoloji projeleri”, “Markalı teknoloji projeleri”, “Verinin yaratıcı kullanımı”, “Native reklamlar” ve “Mobil teknolojilerin yaratıcı kullanımı” olmak üzere 7 yeni kategori eklendi. Kategorilerinde finalistler arasında yer alan işler de bir bir açıklanmaya devam ediyor.

Etkinlik biletleri satışa çıktı

Kristal Elma Yarışması hakkında detaylı bilgiye internet sitesinden erişebilirsiniz. 21 Aralık 2019 tarihinde Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda düzenlenecek olan organizasyonun biletleri de satışa çıktı. Yaratıcılık ve pazarlama sektöründeki tüm paydaşların bir araya geleceği ve ödül töreninin gerçekleştireceği organizasyona buradan bilet alabilirsiniz. Etkinliğin programı ise şöyle:

18:00 – 19:00
Kayıt ve Shutterstock Designers’ Challenge Yarışması

19:00 – 22:30
Ödül Töreni

22:30 – 02:00
After Party

View this post on Instagram

Yaratıcılık tek, biz hepimiz!

A post shared by Kristal Elma (@kristalelmayarismasi) on

Görsel: Kristal Elma