Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Anda Kalmanın Yolu Rötarda

Anda Kalmanın Yolu Rötarda

VMLY&R İstanbul tarafından OKEY’in Rötar adlı ürünü için hazırlanan reklam filminde anda kalabilmek adına olmadık şeyler düşünmek zorunda kalanlara sesleniliyor.

Geçmişin muhasebesi ve geleceğin kaygı ile belirsizlikleri arasında zaman yolculuğu yaparken günün sıradan bir anının içinde kalabilmek, yalnızca fiziken değil zihnen de o anda bulunabilmek pek çok insan için neredeyse imkânsız. Anda kalabilmek aynı zamanda odaklanabilmeyi gerektiriyor ki bu da, gerek zihnimizde gerek çevremizde lunapark gibi ışıl ışıl yanıp sönen sayısız uyaran karşısında hiç de kolay sayılmaz. Odaklanabilmek için zihnimizde bir yerlere tutunmaya çalıştığımızda ise çoğunlukla alakasız, aklımızda kalmasına kimi zaman hayret ettiğimiz anılar ve görsellerle karşılaşabiliyoruz.

Yeni kampanyasında ilişki sırasında gecikmek için zihinsel çıpasını olur olmadık anılara atanlara esprili bir yaklaşımla seslenen Okey, Rötar adlı ürünüyle anda kalmak isteyenler için bir çözüm sunuyor. Geçtiğimiz aylarda Nirvana adlı ürünü için hazırlanan VMLY&R İstanbul imzalı ödüllü kampanyasıyla Effie Studio‘ya konuk olan Okey‘in Rötar ürünü için hazırlanan kampanyası yine VMLY&R İstanbul ekibinin imzasını taşıyor. Kampanyanın reklam filminde yol kenarında gel gel yapan balon adamdan, bilgisayar oyunu ve girilen sınava kadar konudan bağımsız görsel ve anılarla arasında anda kalmaya çabalayan ve bunda hayli zorlanan tarafa seslenen marka, filmin sonunda anın tadını birlikte çıkarmak adına ürünü ön plana çıkarıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Club Okey (@clubokey)’in paylaştığı bir gönderi

Künye:
Kampanya: Okey Rötar Anda Kal!
Reklamveren: Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri-Okey
Reklamveren Ekip: Bilge Çiftçi, Ayşe Didem Tezelman, Gülben Kaya, Sila Kösem, Ayşen Akalın, Burcu Vural, Zeynep Güner, Simay Özkan, Bahar Tad, Hilal Dursuner
Reklam Ajansı: VMLY&R İstanbul
CEO: Enis Orhun
Managing Director: Yekta Gürel
Brand Director: Begüm Özgünay
Project Director: Selen Saltıkalp
Creative Director: Caner Apaydın
Creative Group Head: Anıl Uzun, Selim Küçükkutlu, Aytaç Ateş
Copywriter: Mert Kalabalık, Bahadır Öztürk, Zeynep Bilgin, Mert Sönmez
Art Director: Değer Gümüşkaya, Ebubekir Bayraktutan, Utku Akarı
Content & Community Team Lead: Ebru Tonel, Sinem Dönmez
Social Media Manager: Merve İstanbulluoğlu, Tugay Tutalay, Burcu Şahinkaya
Head of Production: Fulya Akay
Producer: Umut Tangör
Yapım Şirketi: Riders
Yönetmen: Gürcan Güreşçi

Görseller: Instagram, Youtube