Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
OKEY’den İlişkisinin Adını Koymak İsteyenlere Destek: Çıkma Teklifi Geri Gelsin

OKEY’den İlişkisinin Adını Koymak İsteyenlere Destek: Çıkma Teklifi Geri Gelsin

VMLY&R tarafından OKEY için hazırlanan kampanya Sevgililer Günü’nde ilişkilerindeki belirsizlik yüzünden sıkılanların imdadına yetişiyor.

Şimdi biz neyiz? Arkadaş mıyız yoksa sevgili mi? Neden hala yazmadı? Akışına mı bıraktık? İlişkilerde kabusa dönüşen anlar bu sorularla başlıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde pek çok sosyal medya kullanıcısı ilişkilerindeki bu belirsizlikten dolayı sıkıldığını itiraf ediyor. Eskiden ilişkileri tanımlamak için kullanılan tekliflerin yavaş yavaş kaybolması ile bu belirsizlikler artırıyor. Çıkma teklifinin gelmiyor oluşu ilişkileri tıkanma noktasına getiriyor.

İlişkilerdeki bu belirsizlikleri ortadan kaldırmayı ve akıldaki soru işaretlerini gidermeyi hedefleyen OKEY, Sevgililer Günü için bir kampanya gerçekleştirdi. VMLY&R İstanbul imzası taşıyan kampanya Sevgililer Günü’nde ilişkilerinde “Şimdi biz neyiz?” sorusunu soranların yardımına yetişiyor.

OKEY çıkma teklifini geri getirmek için kampanya başlattı

Marka #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin etiketi ile bir kampanya başlattı. KızlarSoruyor sitesi üzerinden başlatılan kampanyada ilişkilerinde belirsizlikten sıkılanlara seslendi. Marka, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrıda çıkma teklifi geri gelsin diyen 5 bin kişiyi aradığını söyledi.

5 bin imza hedefinin geçilmesinin ardından ise yine sosyal medyadan müjdeyi duyurdu. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çıkma teklifinin geri geldiğini açıkladı. OKEY tarafından paylaşılan son gönderide kullanıcılara seslenildi. Kullanıcılar çıkma teklifi etmek istediği kişileri gönderide etiketleyerek akıllarda yer edinen soru işaretlerinden kurtulabiliyor.

Künye

Müşteri: OKEY
Ajans: VMLY&R
Head of Art: Gökhan Özkan
Head of Copy: Kutsal Bayraktar
Client Lead: Selin Hamza
Community Manager & Copywriter: İmran Seçkin
Art Director: Neslihan Arslan
Motion Designer: Gökhan Şimşek

Görsel: Twitter