Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevgililer Günü’nde Ünlü Oyunculardan Tatlı İtiraflar

Sevgililer Günü’nde Ünlü Oyunculardan Tatlı İtiraflar

Kadıköy Belediyesi bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü için ünlü oyuncuların kamera karşısına geçtiği bir film paylaştı ve bu filmle Satın Alma Sahiplen kampanyasına dikkat çekti.

Sevgililer Günü’nde bazı markalar ve kurumlar, hayvanların sesi olmak amacıyla yaptıkları kampanyalarla gerçekten kalplere dokunabiliyor. Huawei Türkiye geçtiğimiz yıl, sokaktaki dostlarımızı yıllardır besleyen ve tedavilerini yaptıran Erkan Şahin’i konu alan filmiyle hepimizi duygulandırmıştı. Yine WWF-Türkiye, “Doğada aşk var!” kampanyasıyla tehlike altındaki türlere dikkat çekerek Sevgililer Günü için alternatif bir hediye önerisinde bulunmuştu. Bu yıl da Kadıköy Belediyesi, Satın Alma Sahiplen kampanyası için ünlüleri bir araya getirerek içimizi ısıtan bir film paylaştı.

Sevgililer Günü ve Satın Alma Sahiplen Kampanyası

Kadıköy Belediyesi, yıllardır devam eden Satın Alma Sahiplen kampanyası için Moda Sahnesi’nden destek almış. Kampanyanın 14 Şubat Sevgililer Günü ayağı için de oyuncuları bir araya getirerek çok hoş bir film hazırlamış. Kamera karşısına geçen oyuncular tıpkı sevgiliyle ilk tanıştıkları günü ve çok özel anlarını anlatıyor gibi söze başlıyor. Elbette hayatlarını paylaştıkları tüylü dostlarından bahsediyorlar.

Kadıköy Belediyesi’nin Twitter’da bu yıl paylaştığı videoya, ünlü oyuncularla 2018’de yapılan röportajlar eşlik ediyor. Videoda yer alan oyuncular ise şöyle; Levent Üzümcü, Rojda Demirer, Seray Kaya, Caner Cindoruk, Engin Hepileri, Melis Birkan, Ali Mert Yavuzcan, Bennu Yıldırımlar, Beste Bereket, Ece Özdikici, Çiğdem Tunç, Meltem Yılmazkaya, Özge Özder, Sibel Taşçıoğlu.

Görsel: Twitter