Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevgi Sadece Kırmızı Kalplerden İbaret Değildir

Sevgi Sadece Kırmızı Kalplerden İbaret Değildir

Huawei Türkiye, Sevgililer Günü filminde gerçek bir hikayeden yola çıkarak Erkan Şahin'in sokak hayvanlarına duyduğu sevgiyi anlatıyor.

Sevgililer Günü’nde doğal olarak aşk temalı işler öne çıkıyor. Oysa “sevgi” sözcüğünü içinde barındıran bu gün, pek çok başka sevgiyi de kapsayabilir. Huawei’nin #SeninleMümkün işi, klasik 14 Şubat işleri arasında samimiyeti ve farklı yaklaşımıyla ayrışan tatlı, içe dokunan bir iş.

Reklam ajansı Pure New Media tarafından yaratılan çalışma, sevgiyle her şeyin mümkün olduğunu bizlere anımsatıyor. Sevmenin sadece 1 güne dair bir şey olmadığını, hayatın her anına yayıldığını çok güzel bir hikayeyle anlatan film; sevginin bir eşe ya da bir sevgiliye duyulanın ötesinde bir duygu olduğunu da iletiyor.

Filmde, her günü Sevgililer Günü gibi yaşayan bir adamın gerçek hikayesini izliyoruz. Erkan Şahin’in kendi sesi ve görüntüsüyle rol aldığı film; onun sevgi hakkındaki anlatımıyla başlıyor. Buluşma öncesi hazırlıklardan randevu için giyeceği kıyafetlerden ve seçeceği fiyakalı hediyelerden bahseden Şahin’i, otomobiline atlayıp randevusuna giderken görürüz. Yoldaki heyecanını, yaklaştıkça kalbinin nasıl attığını anlatan Şahin, sonunda buluşma yerine ulaşır.

Buluşma yerinde onu “sevgiyle, hasretle” bekleyenin kim olduğunu görürüz. Bu, sandığımız gibi bir sevgili değildir ama. Onun yerine, Erkan Şahin’in düzenli olarak ilgilendiği, beslediği sokak köpekleridir. Şahin’i coşkuyla kucaklaya köpekler onun çevresini sarıp sevgiye boğarken Şahin de karşılıksız çıkarsız sevgiden bahseder. Onlar için her gün geleceğini söyleyen Şahin, anlatımını tatlı bir sözle bitirir: “Deliye her gün bayramsa bana da her gün Sevgililer Günü!” Böyle bir şey nasıl mümkün peki? Tabii ki sevgiyle.

sevgi_huawei türkiye_pure new media_seninle mumkun_bigumigu

Erkan Şahin’e ve Diğer Kahramanlara…

Film; yıllarca hiç karşılık beklemeden sokaktaki dostlarımızı besleyen Erkan Şahin’e ve onun nezdinde tüm diğer isimsiz kahramanlara teşekkür ederken gerçek sevginin, bahsedilen plastik kalpler, oyuncak ayılar ve bir günlüğüne bombardımana tutulduğumuz mesajların ötesinde bir şey olduğunu etkili bir şekilde anlatıyor. Sevmeyi bilen insanın bunu hayatın geneline yayabileceğini, illa bir aşk ilişkisi içerisinde yaşanmasının gerekmediğini, umursamanın, ilginin ve özenin ne demek olduğunu Şahin’in hikayesiyle veriyor.

Erkan Şahin’i ve bir şeyleri seven, umursayan herkesi onurlandırırken şu günde “sevgili” mesajlarıyla kendilerini kötü hisseden yalnızları da kapsamayı, onların da kendilerini bulabileceği, kimseyi dışlamamayı başarıyor.

Künye:

Reklam Ajansı: Pure New Media
Yaratıcı Yönetmen: Öncü Doğu Gürsoy
Yaratıcı Ekip: Mehmet Ali Kanbur, Murat Çelik, Aslıhan Gülkaş
Yaratıcı Stratejist: Oğulcan Türe
Video Edit: Ozan Dündar, Berat Küçükosman
Müşteri İlişkileri: Ceyda Şimşek, Hakan Yıldırım, Bartu Suvancı
Sosyal Medya Ekibi: Osman Aydın, Sinem Doğan, Alperen Sözen
Yönetmen: İlker Canikligil
Prodüksiyon: Pure Stüdyo – Cemil Haşimi, Can Ayanoğlu

Huawei Türkiye:
Pazarlama Direktörü: Tayfun Söğütlü
Pazarlama Müdürü: Belemir Özkırım
Halkla İlişkiler Müdürü: Bengi Güven
Dijital Pazarlama Uzmanı: Fatih Mehmet Bilek
İçerik Uzmanı: Naz Gürpınar

Görsel: YouTube