Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kondomeriet Erkeklere Yardım Eli Uzatıyor

Kondomeriet Erkeklere Yardım Eli Uzatıyor

Kondomeriet, Sevgililer Günü kampanyasında erkeklere seslenerek hak ettikleri ilgiyi ürünleriyle birlikte sunabileceğini hatırlatıyor.

Seks oyuncakları denilince ilk olarak akla kadınlara yönelik ürünler geliyor. Yalnız yaşayan veya partneri olan erkekler için seks deneyimini renklendirecek seks oyuncakları ise oldukça az bulunuyor. Her ne kadar seks oyuncakları kadınlar için utanılacak bir ürün değil tam tersine bağımsızlığını gösteren bir ürün olsa da erkekler için durum daha farklı. Konu erkekler olunca bu tabu hala geçerliliğini korurken bu nedenle ürünlerde de çeşitlilik sağlanamıyor.

kondomeriet

Yalnız olabilirsin ama heyecanını kaybetme

Seks oyuncakları konusunda kadın ve erkek ürünlerinde oluşan bu uçurumu kapatmak isteyen Norveç merkezli erotik ürün perakendeceisi Kondomeriet, eğlenceli bir reklam filmiyle bu konuya dikkat çekiyor. Seks oyuncağına sahip olmayı bir tabu olarak gören erkeklere seslenen marka, bir genç ve onun büyük aşkı hakkında bilindik bir aşk hikayesi anlatıyor.

Oslo merkezli ajans Pol tarafından yaratılan The Relationship başlıklı reklam filminin yönetmenliğini Hobby Film prodüksiyon şirketinden The Perlorian Brothers gerçekleştiriyor. Kampanya, seks oyuncağı konusunda kadınları bir tarafa koyup sadece erkeklere sesleniyor. Bir gencin eliyle yaşadığı aşk hikayesi üzerinden her ilişkinin biraz heyecana ihtiyaç duyabileceğini hatırlatıyor.

Künye

Müşteri: Kondomeriet
Ajans: Pol / OSLO
Ajans Yapımcısı: Elle-Beth Lønnestad
Sanat Yönetmeni: Thea Emanuelsen
Metin Yazarı: Anders Arnoldsen Holm
Prodüksiyon Şirketi: Hobby Film
Yönetmen: The Perlorian Brothers
Yapımcı: John Gerard
İdari Yapımcı: Anna Bergström
Görüntü Yönetmeni: Janis Jurkovskis
Düzenleme: Ben Canny
Renklendirme: Edward Negussie
VFZ: Jonathan Wendt
Müzik: Will Cookson

Görsel: Vimeo