Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Su İsrafını Önleyen Seks Oyuncakları

Su İsrafını Önleyen Seks Oyuncakları

Çevre dostu seks oyuncakları markası Love Not War, yeni farkındalık kampanyasında su israfını önlemek için insanları duş başlıkları ile vedalaşmaya davet ediyor.

Geri dönüştürülmüş çevre dostu malzemelerden seks oyuncakları üreten Birleşik Krallık merkezli bir marka olan Love Not War, duşta yapılan mastürbasyonun neden olduğu su israfına dikkat çekerek insanları çevre bilincine sahip bir şekilde kendilerini tatmin etmeye davet ediyor. Sürdürülebilir mastürbasyon için hazırladığı kampanyada Love Not War, insanların mastürbasyon için kullandıkları duş başlıkları yerine markanın geri dönüştürülmüş ürünlerini koyabileceklerini dile getiriyor.

Love Not War’ın Dünya Çevre Günü’ne özel olarak tasarladığı Break up with Your Shower Head (Duş Başlığınızdan Ayrılın) adlı farkındalık kampanyası, marka tarafından gerçekleştirilen bir araştırmanın sonuçlarına dayanıyor. Araştırmaya göre kadınların yüzde 28’i duşta mastürbasyon yaptığını belirtiyor. Zararsız gibi görünen bu eylemin çevresel etkisi ise oldukça fazla. Bu nedenle her yıl boşa akan su miktarının kabaca 121 olimpik yüzme havuzuna eşit olduğu tahmin ediliyor.

Love Not War, mizah aracılığıyla yalnızca su israfının çevresel etkileri hakkında farkındalık yaratmayı değil, aynı zamanda insanlara daha sürdürülebilir seçenekler olduğunu da göstermeyi amaçlıyor. Kampanya, kreatif ajans Dude London imzalı ‘Break up with Your Shower Head’ adlı 60 saniyelik reklam filmiyle tanıtılıyor. Reklam filmini yazının sonundaki videodan izleyebilirsiniz.

Filmde ‘eski sevgilileri’ yeni oyuncaklar edindikleri için artık reddedilen beş kalbi kırık duş başlığı,  “Bekle, dur! Beni nasıl terk eder? Ona verdiğim onca orgazmdan sonra mı? Sekiz yıllık ilişki…” gibi yaratıcı repliklerle esprili bir şekilde seslendiriliyor. Duş başlıklarından akan damlaların gözyaşına dönüştüğü reklam, çamaşır makinesi ve sabunun sızlanan duş başlıklarından şikayet etmesi ve hemen ardından markanın sürdürülebilir ürün seçeneklerine vurgu yapılmasıyla sonlanıyor.

Görseller: Twitter, Youtube, Instagram