Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kadınların Sevgililer Günü’nden Beklentileri Neler Olabilir?

Kadınların Sevgililer Günü’nden Beklentileri Neler Olabilir?

İç giyim markası Adore Me için hazırlanan kampanyada kadınların 14 Şubat'ta gerçekten neler isteyebileceği sorusunun alternatif cevapları bulunuyor.

14 Şubat’ın yaklaşması ile birlikte markaların Sevgililer Günü’nü merkeze aldığı kampanyalar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yemeğe çıkmak ya da konsere gitmek gibi tüketime odaklı etkinlikler bir tarafa insanların bugüne özel yapmak istedikleri de ayrı bir soru. Baş başa vakit geçirmek mi? Sevgililer Günü için klişeleşmiş etkinliklerin dışında farklı beklentiler olamaz mı?

Kampanyada Reddit kullanıcılarının verdiği cevapler kullanıldı

New York merkezli iç giyim ve mayo markası Adore Me kadınların 14 Şubat’ta gerçekten ne istediğini sorgulayan bir reklam filmi yayınladı. Bir grup kadının yer aldığı filmde beklentiler ve istekler çeşitlilik gösteriyor. Tank NY tarafından hazırlanan “Here For It” kampanyası kadınların aslında Sevgililer Günü’nde ne isteyebileceklerine odaklanarak partnerlere ufak bir yardım eli uzatıyor. Kampanyada 14 Şubat ile ilgili beklentiler ise Reddit kullanıcıların verdiği cevaplardan oluşuyor. (Reddit’te aynı soru erkekler için de sorulmuş)

Adore Me her ne kadar bir iç giyim markası olarak ürünlerinin çeşitliliğini tanıtmak hedefinde olsa da bu seçimleri sadece bir fantezi ögesi olarak sunmuyor. Bir diğer değişle reklamın merkezinde kadını bir obje olarak kullanmıyor. Kadınların desteklemeye odaklanan marka bu desteği kadınların gerçekten ne istediklerini ön plana koyarak gösteriyor.

Sevgililer Günü için beklentiler farklı olabilir

Boşanmak, takı almak, yemek yiyip şişenin dibini görmek, tek kullanımlık plastiklerin kullanımını azaltmak, öğrenci kredilerinin ödenmesi. Bu isteklerin bazıları günün alışılagelmiş beklentilerinin dışında olabilir ya da olmayabilir. Önemli değil. Marka herkesin kendi hedefleri doğrultusunda farklı istekleri olabileceğini gerçek örneklerden yola çıkarak gösteriyor.

Adore Me kurucusu ve aynı zamanda CEO’su Morgan Hermand Waiche müşterilerini her koşulda desteklemek istediklerini söylüyor. Kim olduklarını ve nasıl görünmeyi tercih ettiklerini düşünmeden müşterilerinin yanında durmaya kararlı olduklarını belirterek onların nasıl davranmaları konusunda sınırlandırıcı olmak istemediklerini ifade ediyor. Reklam filmi de Adore Me kurucusunun söylemi doğrultusunda “İç çamaşırınla ne yapmak istersen.” söylemi ile sona eriyor.

Künye

Müşteri: Adore Me
Ajans: Tank NY
Prodüksiyon Şirketi: Tank New York
Başkan Yardımcısı: Katy Hill
DOP: Thomas Simon
İdari Yapımcı: Michael Sapienza
Uygulayıcı Yapımcı: Louis Simonelli
Yapımcı: Kyle Davis
Ses: Dante DeSole
Yaratıcılar: Asan Aslam, Cara Cecchini, Katherine O’Brien, Jackie Blaze, Mia
Rafowitz, Brian Lai, Audrey Choe
Düzenleme: Cosmo Street
Editör: Joshua Berger, Paolo Solarte
Renklendirme: Sal Malfitano, Nice Shoes

Görsel: YouTube