Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevgiyi ve Uyumu Yakalayanların Buluştuğu Nokta

Sevgiyi ve Uyumu Yakalayanların Buluştuğu Nokta

Welder Watch, Sevgililer Günü’nde kırmızı tonların ön planda olduğu iki modeliyle aşkını ve tarzını göstermek isteyenlere hitap ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte çiftlerin birbirleri için hediye arayışı da hız kazandı. Sevgilisiyle uyumuna dikkat ederken tarzından da ödün vermek istemeyenler için seçim yapmak oldukça titiz bir süreç. Tüm bu denklemlerin haricinde büyüleyici ve benzersiz bir hediye arayışı içindeyseniz Welder Watch’tan güzel bir öneri var.

Welder Watch, bu Sevgililer Günü’nde aşkı ve tutkuyu bir ömür yaşayacak uyumlu çiftlerin tercih edebileceği modellerle geliyor. Sevgililer Günü’nde aşkın rengini ön plana çıkaran marka, hem kadın hem de erkek modelinde kırmızılarıyla büyüleyen iki saatine yer veriyor.

Tarzından ödün vermeyip sevgisini gizleyemeyenlere

Marka, bu yıl cesur ve yenilikçi tasarımlara sahip Moody koleksiyonundan kırmızının tonlarıyla dikkat çeken Moody WWRC678 ve Moody WWRC404 modellerini ön plana çıkarıyor. Tabii ki bu seride de Welder Watch’un imzası olan renk değiştiren fotokromik cam, solda yer alan kurma kolu ve kadranındaki “Since 2075” ibaresi yer alıyor.

Welder Watch’un fotokromik camlarındaki renk değişimi ışığın şiddeti ve açısına göre belirlendiğinden yan yana duran iki Moody modeli kendine has havasını ve özgünlüğünü de koruyor. Kadın Moody modelinde çelik kasa ve kırmızı gövde, kırmızı taşlarla zenginleşerek şık ve gösterişli bir havaya giriyor.

Ruhunu İtalyan tasarımından alan Welder Watch; kendilerini özgür bir şekilde ifade edebilen, heyecanını hep koruyan ve uyumlu tarzını yansıtan çiftlere sevginin simgesi olabilecek bir tercih sunuyor. Tabii ki bu iki öneri dışında partnerlerinin zevkine ve ilişkilerinin rengine uygun tercihler yapmak isteyenler Welder Watch’un internet sitesini ziyaret edebilir markanın imzasını taşıyan ikonik fotokromik camlı diğer tasarımlara da göz atabilir.

Görsel: Welder Watch