Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Welder Watch’tan Sevgililer Günü’ne Özel Model: Bronze Gold

Welder Watch’tan Sevgililer Günü’ne Özel Model: Bronze Gold

Sevgililer Günü yaklaşırken Welder Watch, mitoloji ve bronz çağından beslenen Moody serisinin son üyesi Bronze Gold modelinin lansmanını gerçekleştiriyor.

Renk değiştiren fotokromik camı, solda yer alan kurma kolu ile saat dünyasında ayrışan Welder Watch farklı ve dikkat çekici bir marka imajını hedefliyor. Tasarım trendlerine ve fütüristik moda akımlarına farklı bir bakış açısı getiren marka kadranında yazan “since 2075” ibaresiyle de sarkastik bir çizgiyi benimsiyor. Bu yıl Sevgililer Günü yaklaşırken marka Moody koleksiyonununa Bronze Gold modelini ekliyor.

Dijital dünyanın analog saati olmayı başaran Welder, üç ana koleksiyondan oluşuyor. Renk değiştiren camlarıyla Welder Moody, aynı renk geçişlerini ince kasa farkıyla sunan Welder Slim ve cesur modelleriyle Welder The Bold serileriyle saat severlerin beğenisine sunuluyor.

Eskitilmiş altın ile zamansız kombinler

Ruhunu İtalyan tasarımından alan Welder Watch, Bronze Gold modelini mitoloji ve bronz çağ konseptleriyle hayal ediyor. Unisex tasarımları, farklı kasa çapı seçenekleriyle herkesin stiline uyarlayabileceği bir dünya sunuyor. Altın tonların tamamıyla kombinlenebilen model, güncel trendler içinde de kendi yerini belli ediyor.

Eskitilmiş altın olarak nitelendirilebilecek Bronz altın rengi, geçen senelerin Rose Gold trendinden sonra yeni bir akım yaratmaya aday. Günün farklı zamanlarında, farklı tempolarda yaşarken Bronze Gold da buna uyum sağlıyor. Welder Moody’nin Bronze Gold modeli hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Görsel: Welder Watch