Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adobe ile Herkes için Yaratıcılık

Adobe ile Herkes için Yaratıcılık

Adobe, Akademi Ödülleri sırasında yayınladığı reklam filmi ile herkesi yaratmaya davet ederken kampanyasında yer alan sanatçılara üç buçuk dakikalık özel bir teşekkür videosu da yayınladı.

Adobe, Pazar günü gerçekleşen Akademi Ödülleri yayını arasında yeni kampanyası ile herkesi zihinleri zorlamaya ve potansiyeli keşfetmeye davet eden bir kampanya yayınladı.

Goodby Silverstein & Partners tarafından hazırlanan Creativity for All (Herkes için Yaratıcılık) başlıklı bir dakikalık reklam filminde insan hakları aktivisti Malala Yousafzai ile birlikte müzisyen Billie Eilish, Shepard Fairey gibi isimlerin gerçek zamanları çalışma süreçleri yer alıyor. Gene Wilder’ın Pure Imagination yorumu reklam filmine eşlik ediyor.

Reklam filmine ek olarak 1000’den fazla yaratıcının ve işlerinin yer aldığı yaklaşık üç buçuk dakikalık özel teşekkür videosu da Adobe tarafından paylaşıldı.

Adobe etiketli her paylaşım için Teach for America’ya bağış yaptı

Adobe 6 ila 11 Şubat tarihleri arasında her #CreativityForAll etiketi ile yapılan paylaşımlar için sivil toplum kuruluşu Teach for America’ya 5 dolar bağış yaptı. Böylelikle başka türlü yaratıcı araçlara veya programlara erişemeyecek olan 15.000 öğretmene ve 500.000 öğrenciye ulaşma hedefinde olan Teach for America’ya desteğini sunmuş oldu.

Teach For America CEO’su Elisa Villanueva Beard, STK olarak her çocuğu hayatındaki tutkusunu ve yeteneklerini keşfetmesi için ihtiyaç duyduğu araçlara ulaşması gerektiğine inandıklarını belirtiyor. Böylelikle yaratıcı ve özgün düşüncelerin ortaya çıkmasının ve dünya ile paylaşılmasının daha kolay olacağı görüşünü savunuyor.

Künye

Müşteri: Adobe
CMO: Ann Lewnes
Ajans: Goodby Silverstein & Partners
Kurucu Ortak: Jeff Goodby, Rich Silverstein
CCO: Margaret Johnson
Yaratıcı Yönetmen: Matt Edwards & Wes Phelan
Sanat Yönetmeni: Jason Gan
Metin Yazarı: Clark Chamberlin
İdari Yapımcı: Tess Kenner
Yönetici Ortak: Brian Mcpherson
Müşteri Yöneticisi: Meghan Mast
Prodüksiyon Şirketi: Buck
Yönetmen: Buck Executive
Yaratıcı Yönetmen: Ryan Honey, Jenny Ko
İdari Yapımcı: Luisa Murray
Yapımcı: Sunny Sattari & Ryan Mack
Animasyon Yönetmeni: Daniel Coutinho
Düzenleme: Paal Rui, Billy Kostka, Marianne Karaan & Andrew Gura
Ses: One Union Recording Studios
Müzik: Pure Imagination
Müzik Aranjmanı: Human

Görsel: YouTube