Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
HP’den Umuda Açılan Pencereler için Posterler

HP’den Umuda Açılan Pencereler için Posterler

HP'nin umudu, direnci ve merhameti ön planda tutan Windows of Hope kampanyasındaki illüstrasyonlar pencereleri süsleyecek.

COVID-19 ile mücadele kapsamında evlerinde kalan insanlar evlerinin camını dış dünyaya açılan bir pencere olarak kullanıyor. Milyonlarca insan pencerelerinden umut dolu mesajlarını ve çizimlerini paylaşarak komşularına ve yoldan geçenlere sürpriz anlar yaşatıyor. HP de 35’ten fazla sanatçıyı bir araya getirerek hazırladığı kampanyası ile pencereleri süsleyebilecek posterler paylaştı.

HP, Windows of Hope ile umudu merkeze alıyor

Windows of Hope kampanyasında; Shepard Fairey, Laura Callaghan, Benny Gold, Jessica Hische, Aaron Draplin, Kanae Sato gibi ünlü sanatçıların eserleri bulunuyor. Goodby Silverstein & Partners imzalı girişim herkese açık ücretsiz indirilebilir posterler sunuyor. Gerek sosyal mesafeyi hatırlatan konular gerekse bu zor günlerde çalışmak durumda olanları hatırlatan içerikler illüstrasyon yelpazesi içinde yer alıyor.

Projeye Lotus Angel isimli illüstrasyonu ile dahil olan Sheprad Fairey, eseri dünyanın zorlu zamanlar geçirdiği bu dönemlerde umuda, dirence ve şefkate ilham olması için yarattığını söylüyor.

Çizimler farklı ölçülerde bastırılabiliyor

Galerinin tamamına bu adresten ulaşmak ve indirmek mümkün. Posterlerin istenilen boyutta baskısı alınabiliyor. Geniş bir illüstrasyon çeşitliliği sunuluyor. Kampanyası ile umudu merkezine alan HP, illüstrasyonların #windowsofhope etiketi ile soysal medyadan paylaşılması için de çağrıda bulunuyor

Birçok markanın yaptığı gibi HP de COVID-19 krizini aşma mücadelesinde aktif destek sağlayan şirketler arasında bulunuyor. Hastanelere 3B yazıcıları sayesinde gerekli ürünleri tedarik ederken Turn to Learn programı ile öğrencileri ve öğretmenleri destekleyecek içerikler sunuyor.

Künye
Müşteri: HP
CMO: Vikrant, Batra
Ajans: Goodby Silverstein & Partners
Başkanlar: Jeff Goodby and Rich Silverstein
CCO: Margaret Johnson
Yaratıcı Yönetmen: Wes Phelan, Matt Edwards
Metin Yazarı: Clark Chamberlin
Sanat yönetmeni: Jason Gan
Sahne Sanatları Yöneticisi: Will Hung
Kıdemli Görsel İletişim Yapımcısı: Noah Dasho

Görsel: Twitter, HP
Manşet görseli düzenlenmiştir.