Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Güvenli Selamlaşmalar için Temassız El Sıkışmalar

Güvenli Selamlaşmalar için Temassız El Sıkışmalar

Mekanism yeniden okula dönecek olan çocukların birbirleriyle eğlenceli ve güvenli bir şekilde selamlaşmasını için alternatifler üretti.

Kişisel hijyen ve sosyal mesafe COVID-19 ile savaşta en önemli unsurlar. Bununla birlikte virüsle yaşamaya çalışılan yeni normal döneminde insanlar yeniden etkileşime giriyor. Resmi buluşmalardan gündelik görüşmelere kadar hayatın her alanında selamlaşılıyor. Mekanism ajansı sonbaharda New York’ta yeniden açılacak okullar için okula geri dönüş kampanyası Safety Shake ile alternatif selamlaşma yollarını eğlenceli bir şekilde gösteriyor.

Dokunmadan selamlaşma alternatifleri

New York’ta yaklaşık 1,1 milyon öğrenci farklı standartlarda ve biçimlerde sınıflara dönmeye hazırlanırken Mekanism de tokalaşmanın, yumrukla selamlaşmanın veya beşlik çakmanın yerine alternatif olacak uzaktan selamlaşma şekillerini öğrencilere tanıtıyor. Elini kalbe iki kere vurduktan sonra yaratıcılığını kullanarak istenilen şekilde, arkadaşlara özgü yeni bir selamlaşma şekli öneriyor.

Sanatçı ve İllüstratör Young & Sick, sosyal medya platformu Triller ve Curtis Roach ile yapılan iş birliği sonucu kendisi de iki çocuk babası olan Mekanism CEO’su Jason Harris böyle bir kampanyanın temellerini atıyor. Safety Shake sosyal mesafeyi korumaya teşvik eden yaratıcı ve özel selamları tanıtıyor.

Okullar için posterler hazırlandı

Kampanya için hazırlanan videonun yanı sıra Mekanism tarafından okullara el yıkamayı, sosyal mesafe korumayı ve maske takmayı hatırlatan ücretsiz neşeli posterler dağıtılacak. Kampanya için hazırlanan posterler safetyshake.org adresi üzerinden indirilip kullanılabiliyor. Ayrıca Triller üzerinden çekilen alternatif selamlaşma videoları da sitede yer alıyor.

Künye

Ajans: Mekanism
CEO: Jason Harris
CCO: Ian Kovalik
Yaratıcı Yönetmen: Bryan Davis
Kıdemli Sanat Yönetmeni: Katie Bourgeois, Andreas Aristides
Kıdemli Metin Yazarı: Dave Busch
Kıdemli Proje Müdürü: Lauren Lambertson
Sosyal Medya Ajansı: Epic Signal
Deneyim Tasarımı: Jeff McDonald
Prodüksiyon Şirketi: Sister Studios
Animasyon Yönetmeni: Richard Krolewicz
Yapımcı: Martin Risberg
İllüstratör: Young & Sick
Sanatçı: Curtis Roach
Menajer: Sharod Smith
Ses: M Squared Productions
Müzik : Love At First Sight

Görsel: Vimeo, Safety Shake