Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Welder Watch Black Friday Çılgınlığına Meydan Okuyor

Welder Watch Black Friday Çılgınlığına Meydan Okuyor

Black Friday’de satış yapmamayı bir marka politikası haline getiren Welder Watch, bu yıl da alışveriş çılgınlığı süresince internet sitesini kapatarak satış yapmıyor.

Renk değiştiren fotokromik camları, solda yer alan kurma kolları ve kadranındaki “Since 2075” ibaresiyle Welder Watch her zaman kendi tarzını yansıtmak ve fark yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor. Marka, alışveriş deneyimini hızlı tüketim ve kaostan daha çok bir keyif aktivitesi olarak konumlandırıyor. Daha fazla ve daha hızlı tüketimi körükleyen, alışveriş çılgınlığı olarak da tanımlanabilecek Black Friday ise Welder Watch’un alışverişe karşı tutumunun tam zıttı bir kavram.

Marka politikası olarak yılın hiçbir özel gününde indirim uygulamayan Welder Watch, markaların yüksek indirim oranları sunduğu, müşterilerin belki de ihtiyacından fazlasını aldığı Black Friday döneminde de kendi duruşunu koruyor.

Welder Watch, Black Friday’de alışverişe ara veriyor

Kullanıcıların ürünleri incelemesini, seçmesini ve alışverişi tamamlamasını bütünsel bir deneyim olarak konumlandıran marka geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da internet sitesini satışa kapatıyor. Yıl boyunca açık olan welderwatch.com adresinde Black Friday boyunca satış yerine neden böylesine bir tutum sergilediklerini açıklayan bir mesaj paylaşılacak.

Şirketin 2018 yılından bu yana sergilediği duruş bize neden alışveriş yaptığımızı da hatırlatıyor. Ürünleri deneyimlemek, farklı ürünleri karşılaştırmak, belki de yeni bir şey keşfetmek. Yani özünde keyifli vakit geçirmek bizi alışverişte mutlu kılıyor. Bunları yaşamadıktan sonra sadece tüketim odaklı alışveriş yapmak maalesef bir çılgınlıktan öteye gidemiyor.

Welder Watch’un her koleksiyonu zamana meydan okuyan ve değişken ruh hallerini yansıtabilen modelleriyle çeşitleniyor. Neon koleksiyonu da bunlardan biri. Bu koleksiyonda fotokromik özellik sadece kadranda değil, saatin tamamına hakim. Işığın şiddetine ve açısına göre renk değiştiren kasa ve kayışlarıyla bulunduğu her ortamda fark yaratan Neon koleksiyonunun yıldızı, Welder Watch’un Black Friday tavrını vurguladığı filmde başrolde yer alıyor.

Görsel: Welder Watch