Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Welder Watch Bu Yıl da Black Friday’de Satış Yapmayacak

Welder Watch Bu Yıl da Black Friday’de Satış Yapmayacak

Welder Watch, marka politikası haline getirdiği Black Friday’de satış yapmama kararını bu yıl da internet sitesini kapatarak sürdürüyor.

Welder Watch, 2018 yılından bu yana ortaya koyduğu Black Friday tavrını bu yıl da koruyor. Marka, topluluğunun Welder saatlerini özenle ve dikkatlice seçtiğine inanıyor ve bir deneyim olarak tarzlarını ve nasıl alışveriş yaptıklarını önemsiyor. Alışverişin keyifli ve parlak bir an olmakla beraber özel hissetmenin başka bir yolu olduğunu vurguluyor. Bu nedenle Black Friday süresince internet mağazasını satışa kapatarak alışveriş çılgınlığına karşı olan tavrını ortaya koyuyor. Her Black Friday’de yapılan bu uygulama, markanın takipçileri tarafından takdirle karşılanıyor.

Black Friday süresince Welder Watch’un internet sitesi kapalı olacak

Çoğu markanın ve tüketicinin heyecanla beklediği bir alışveriş dönemi olasa da Black Friday, markaların yüksek indirim oranları sunması kadar ve müşterilerin de hızlı tüketim yapmasına sebep oluyor. Zaten “Black Friday” (Kara Cuma) ismi de bu süreçte yaşanan kaosa dayanıyor. Bu alışveriş çılgınlığı nedeniyle yoğun trafik, mağazaların içinde yaşanan aşırı kalabalık ve kazalar uzun yıllar Black Friday’e damgasını vurdu.

Alışverişi bir tüketim çılgınlığı yerine keyif aktivitesi olarak değerlendiren marka, son dört yıldır olduğu gibi bu yılki Black Friday’de de kendisini diğer markalardan ayrı konumlandırıyor. Kullanıcılarının beğendiği ürünü özenle seçerek almasına ve alışveriş sürecinin bir kaostan çok keyif aktivitesi olduğuna inanmaya devam ediyor.

 

Işığın geliş açısına göre renk değiştiren photochromic camı, solda yer alan kurma kolları ve kadranındaki “Since 2075” ibaresi ile farklı ve sarkastik bir çizgi benimseyen Welder Watch, marka politikası olarak hiçbir özel günde indirim uygulamıyor. Black Friday dönemi de bunlardan biri. Welder Watch, indirim bir yana Black Friday döneminde internet sitesini kapatarak bu alışveriş çılgınlığı sırasında tepkisini net bir şekilde ortaya koyuyor. Markanın internet sitesini ziyaret edenler, Welder’ın Black Friday hakkındaki manifestosuyla karşılaşıyor. Ayrıca ekranda beliren sayaç Black Friday’ın biteceği ana doğru geri sayım yapıyor.

Görsel: Welder Watch