Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Welder Watch’un İnternet Mağazası Black Friday’de Kapalı Olacak

Welder Watch’un İnternet Mağazası Black Friday’de Kapalı Olacak

Welder Watch, bu yıl da Black Friday süresince internet mağazasını kapatarak alışveriş çılgınlığına meydan okuyor.

Alışverişi tüketim çılgınlığı yerine keyifli bir aktivite olarak değerlendiren Welder Watch, son 5 senedir olduğu gibi 2023 Black Friday’de de kendisini diğer markalardan ayrı konumlandırıyor. Marka politikası olarak yılın hiçbir özel gününde indirim uygulamayan Welder Watch, Black Friday döneminde de bu duruşunu değiştirmiyor. Black Friday’in tüketicileri bir kaosa sürüklendiğine ve alışveriş yapmanın keyfini yok ettiğine inanan marka, alışveriş kavramının tanımını benimsediğini bu öncü duruşuyla kanıtlıyor.

Welder Watch’un Black Friday tavrı sürüyor

Welder Watch, birbirinden farklı renk ve model seçeneğine sahip olan ürün yelpazesinin bir günlük indirim fırsatına sığacak şekilde aceleye getirilmemesi ve kişinin kendisine ya da bir sevdiğine hediye alırken daha çok özen gösterebilmesi için Black Friday süresince internet sitesini kapalı tutuyor.

 

Welder; alışverişin insanları günlük stresten uzaklaştırdığı ve zevk almalarını sağlayarak rahatlattığı marka yaklaşımını benimsiyor. Alışverişin aceleyle yapılmayacağını, güzel ve keyifli olan her şeyin belli bir zaman alması gerektiğinin altını çiziyor. Black Friday anlayışı ise bu durumun tam tersi bir deneyim yaratıyor. İnsanların tarzlarına ya da zevklerine hitap etmese bile indirimde olduğu için aldığı ürünler, izdiham ve kaosa neden oluyor. Uzun kasa kuyrukları ve kalabalık, alışverişi zevkli bir aktiviteden stres dolu ve zor bir sürece çeviriyor.

Işığın geliş açısına göre renk değiştiren photochromic camı, solda yer alan kurma kolları ve kadranındaki “Since 2075” ibaresi ile farklı ve sarkastik bir çizgi benimseyen Welder Watch, marka politikası olarak hiçbir özel günde indirim uygulamıyor.

Fiyat politikası gereği indirim iletişimi ile ciro yapmayı hedeflemeyen Welder, 2018’den beri bu tavrını Black Friday gününde de sürdürüyor. Welder Watch müşterilerinin diledikleri her günde, yalnızca keyifli alışveriş deneyimi için ziyaretlerini bekliyor.

Görsel: Welder Watch