Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Duvarları Renklendiren Çizgiler Welder Watch Kol Saatlerinde

Duvarları Renklendiren Çizgiler Welder Watch Kol Saatlerinde

Welder Watch’un yeni Graffiti koleksiyonu sokağın renkli, canlı ve enerjik havasını kol saatlerine taşıyor.

Herkesin tarzı farklı olsa da kol saatleri modası geçmeyen ve ihtiyacı karşılayan estetik bir aksesuar. Her modelinde kendine has bir ruh ve karakter taşıyan Welder Watch da fotokromik camları, birbirinden farklı kordon yelpazesi ve farklı koleksiyonlarıyla kendine özgü bir tarz oluşturmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Giyilebilir modern sanat

Saat sektöründe iddialı ve estetik tasarımlarıyla karşımıza çıkan marka, son koleksiyonuyla da tarzını göstermek isteyenlerin tercih edeceği modellerle karşımıza çıkıyor. Genellikle hip-hop kültüründen beslenen felsefesiyle şehrin her duvarını bir tuval olarak gören graffiti sokak sanatından büyüleyici renkler ve enerjik çizgiler Welder Watch’un Graffiti koleksiyonuyla birlikte kol saatlerine taşınıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Welder (@welderwatch)’in paylaştığı bir gönderi

5 farklı desende 3 farklı kasa seçeneğinde 9 çeşit modelle kullanıcıların beğenisine sunulan Graffiti koleksiyonunda her bir ürün bütünün bir parçasıyken kendi içinde eşsizliğini koruyor. Kordonlarındaki desenlerin her saatte farklı bölgeye denk gelmesi sayesinde alınan her ürün aslında eşsiz bir desene sahip.

Welder Moody serisinin en renkli tasarımlarına sahip Graffiti koleksiyonu, hem klasik hem de spor giyinmeyi sevenlere hitap ediyor. 38 mm, 42 mm ve 45 mm olmak üzere üç farklı kasa çapında tasarlanmış olan modeller ruhundaki heyecanı gizlemek istemeyenler, kombinlerini renklendirmeyi tercih edenler, klasik görünümü cesur bir dokunuşla canlandırmayı sevenler için çeşitli alternatifler sunuyor. Welder Watch, deniz mavisi kadranı ve fotokromik camıyla birlikte koleksiyona imzasını atıyor.

Sokağın renklerini ve grafiti kültürünü bileğinize taşıyan Graffiti koleksiyonunun modellerini bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Welder (@welderwatch)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: Welder Watch