Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Geçmişin ve Geleceğin Harmonisi: Welder ROMA

Geçmişin ve Geleceğin Harmonisi: Welder ROMA

Welder ROMA, her notasındaki zengin dokunuşlarıyla kadın ya da erkek farketmeksizin cesaretini ön plana koymayı tercih edenlerin seçimi oluyor.

Parfüm, günlük hayatta kıyafetlerimizi ve aksesuarlarımızı tamamlayan imza bir dokunuş. Bitki ve çiçeklerden elde edilen hoş kokular çağlar boyunca dini törenlerde kullanılmasının yanı sıra sosyal ya da siyasi statünün de göstergesiydi. Zaman içerisinde günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Kokular artık sosyal hayattaki varlığımızın ve paylaşımımızın duyusal anahtarı. Konu duyuların uyumu olduğunda ise Welder ROMA eşsiz bir örnek olarak karşımıza çıkıyor.

Kokuların evliliğiyle kadının ve erkeğin ortak tercihi

Saat sektöründe iddialı ve estetik tasarımlarıyla bilinen Welder Watch, konu parfüm olunca da sınırları aşan özgür ruhlu bir yaklaşım benimsiyor. Markanın Welder ROMA isimli ürünü, her notasıyla zengin ve bir o kadar da cesur bir ton taşıyor. Kapağı açıldığı anda hissedilen zengin ve zarif esinti, estetik şişesinin içinde sofistike esintileri barındıran parfüm için sadece bir başlangıç. Welder ROMA; üst, orta ve alt notalarıyla her saniye yeni bir sürprizin kapısını aralıyor.

Kehribar ve odunsu notalı kokuları harmanlayan Welder ROMA, vadi zambağı ve ahududu dokunuşlarıyla ferah ve yumuşak bir hava kazanıyor. Sandal ağacının mistik ve dolgun kokusu menekşelerin tatlı çiçek aromasıyla birleşince Welder Watch’un saatlerine ilham olan İtalyan ruhu kokunun özüne işliyor. Alttan işleyen seçkin ve çağdaş esintiyle de vanilyanın yumuşak tonları ve derinin güçlü yapısı ön plana çıkıyor. İki benzersizin uyumu, misk ve amberin de birleşmesiyle Welder ROMA’nın kendine has katmanlı ve renkli ahengi ortaya çıkıyor.

Zıtlığın ve gelgitlerin arasında yakalanan bu uyum cinsiyetin ötesinde bir öze uzanıyor. İşte bu yüzden Welder ROMA, kadın ya da erkek fark etmeksizin herkesin kendinden bir şey bulabileceği unisex bir koku sunuyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Welder (@welderwatch)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: Welder Watch