Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Zerafetin ve Cesaretin Mükemmel Uyumu

Zerafetin ve Cesaretin Mükemmel Uyumu

Welder Watch’un yeni koleksiyonu “Royal”, asil duruşu ve göz alıcı renkleriyle kraliyet tacını bileğinize taşıyor.

Kol saati sadece bir aksesuar olmaktan öte kullanıcının kişiliğini ve ruhunu yansıtan bir parça. Tarzını göstermek isteyenlerin tamamlayıcı unsuru olmasının yanı sıra tüm kombine yön verebilecek estetik ve dikkat çekici bir duruşu da olabilir. Zamana uyum sağlayanların tercihi Welder Watch’un cesur renk seçenekleri ve zarif stiliyle öne çıkan Royal koleksiyonu da göz alıcı güzelliğiyle tarzına güvenenlerin, gözleri üzerine çevirmek isteyenlerin tercihi olacak kol saatlerini barındırıyor.

Klasik görünüme fark yaratan bir dokunuş

Royal koleksiyonundaki her bir parça tutkuların ve arzuların dışa vurumunu yansıtan dokuya ve renklere sahip. Kraliyet tacını bileğinize getiren Royal, titiz detaylarıyla geçmişi ve geleceği aynı noktada buluşturuyor. İtalyan tasarımının estetiğini gelenekselin özgün ruhunu da koruyarak yansıtan Welder Watch, saatlerdeki detaylarıyla duruşunu koruyor. Klasik görünümü cesur bir dokunuşla taçlandırmak isteyenlerin dikkatini çekecek özellikleri Royal koleksiyonunun her bir ürününde görmek mümkün.

Markanın her koleksiyonundaki vazgeçilmez ayrıntıları bu koleksiyonda da kendine yer buluyor. Welder Watch’un imzası olan renk değiştiren fotokromik cam, onu diğer markalardan ayıran en büyük özellik. Işığın şiddetine ve açısına göre değişen camın rengi, kol saatlerinin bütünüyle bir uyum yakalarken farklı renk kasalarını tamamlayan unsur oluyor. Solda yer alan kurma kolu ve kadranındaki “Since 2075” ibaresi ise Royal koleksiyonunun asil duruşuna değer katıyor.

Bu geniş koleksiyondaki renk çeşitliliğini ve saatlerin özelliğini merak edenler bu bağlantı üzerinden ürünlere ulaşabilir.

Görsel: Welder Watch