Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Menüye İkinci Aranıyor

Menüye İkinci Aranıyor

Burger King Türkiye, VMLY&R İstanbul imzalı "İkinciyi Bulan Burger King’e Geliyor" kampanyası için sürpriz ikilileri bir araya getiriyor.

Burger King Türkiye, VMLY&R İstanbul imzalı yeni kampanyasını yayınladı. “İkinciyi Bulan Burger King’e Geliyor” adlı kampanya için hazırlanan reklam filmlerinde, kampanyada sözü edilen ‘İkinci’ kişi esprili bir dille anlatılıyor. İlk filmde sokaktan arkadaşına seslenen ancak arkadaşının müsait olmadığını öğrenen bir çocuğun beklenmedik daveti tebessüm ettirirken; ikinci filmde kız arkadaşını görmeyi beklerken onun babasıyla karşılaşan genç, cesur teklifiyle şaşırtıyor.

Whopper Jr., Big King, Chicken Royale ve King Chicken ailesinden oluşan İkili Menülerin avantajlı fiyatlarla satışa sunulduğu kampanyadan yanında ikinci bir kişi ile Burger King şubelerine giden herkes yararlanabilecek. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kampanya görsellerinin sergilendiği restoranlarda geçerli olacak VMLY&R imzalı “İkinciyi Bulan Burger King’e Geliyor” kampanyası Yapar İstanbul prodüksiyonuyla hayata geçen iki reklam filmiyle tanıtıldı. Yönetmen koltuğunda Sedat Dündar ve Umut Dizdar’ın yer aldığı reklam filmlerini aşağıda izleyebilirsiniz.

Künye:
Reklamveren: Burger King
Reklamveren Yetkilileri: Sinan Ünal, Caner Alpaslan, Emel Onganer, Mine Alara Halil, Nazlıcan Ersoy, Başak Vardar, Yağmur Ersoy, Beste Karadoğan
Reklam Ajansı: VMLY&R
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Arkın Kahyaoğlu
Yaratıcı Yönetmen: Halil Gökhan Tuna
Yardımcı Yaratıcı Yönetmen: Gökçe Noyan
Yaratıcı Grup Başkanı: Kaan Birkes
Yaratıcı Ekip: Eylül Ergin, Ali Garan
Strateji Ekibi: Mert Tuncer, Buket Köse
Genel Müdür: Tunç Alankaya
Müşteri İlişkileri: Merve Çiçek Tuyun, Gizem Pelivan
Topluluk Yöneticileri: Ebru Tönel, Merve İstanbulluoğlu
Ajans Yapımcıları: Umut Tangör
Yönetmen: Sedat Dündar, Umut Dizdar
Prodüksiyon: Yapar Creative Production
Müzik: Jingle House

Görseller: Twitter, Youtube