Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
O Bir Klasik: Fedon Denize Düştü

O Bir Klasik: Fedon Denize Düştü

Kişisel markalaşmanın başarılı örneklerinden 'Fedon Denize Düştü', sevilen sanatçının geleneği bozmayarak ikonik sezon açılışını gerçekleştirmesiyle bu yıl da kendinden söz ettirdi.

Cemrelerin düşüşü baharın gelişinin habercisiyse şayet, şarkıcı Fedon’un denize düşüşü de yıllardır yaz mevsiminin geldiğinin habercisi olarak yorumlanıyor. Yalnızca Google’da “Fedon Denize Düştü” ifadesinin arama sonucunda karşımıza 18 bin 500 sonuç çıkıyor. Bodrum, eğlence, gece hayatı ve elbette bronz bir cilt ile özdeşleşen, tüm bunlarla birlikte hareketli ve neşeli yaz günlerini çağrıştırarak adeta başarılı bir marka konumlandırma örneği olan 76 yaşındaki sanatçı, her yıl geleneksel olarak Nisan ayı sonu veya Mayıs ayı başında denize girerek sezonun açıldığı haberini sevenleriyle paylaşıyor.

Neredeyse kültleşen bu gelenek, yaz mevsiminin başladığını anlatmak üzere “Fedon denize düştü” ifadesiyle sokak jargonunda da yerini buldu. Global bir rakı markasının Hep Yeni Kal adlı etkinlik platformu sponsorluğunda Hybrid Community tarafından Bodrum’da düzenlenen 2023 yaz sezonu açılışı partisinde sanatçı geleneği bozmadı ve denize atlayarak sezonu açtığını ilan etti. Denize girdiği anları Instagram hesabından paylaşan Fedon, kısa sürede 30 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda yorum aldı. Görüntüleri #FedonDenizeDüştü hashtagi ile Twitter ve Instagram’da birçok insan tarafından paylaşıldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Fedon (@fedonkalyoncu)’in paylaştığı bir gönderi

Klasikleşen Fedon açılışı, 2021 yılında The House Residence için hazırlanan BCWorks imzalı reklam filminde eğlenceli bir dille anlatılıyordu. Filmi aşağıda izleyebilirsiniz.

Görseller: Instagram, Youtube