Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Plaj Keyfi Süren Yetişkin Bebekler

Plaj Keyfi Süren Yetişkin Bebekler

Evian’ın, açık hava reklamlarında Gigi Hadid’in yer aldığı kampanyasında, bir plaj dolusu bebek, yetişkinler gibi davranıp sörf yapıyor ve onları şaşkına çeviriyor.

Evian, bebeklerle gerçekleştirdiği reklam kampanyalarından vazgeçmiyor. Markanın 22 yıldır işbirliğini sürdürdüğü BETC Paris ajansıyla hazırladığı ve prodüktörlüğünü Wanda Paris‘in üstlendiği yeni reklam filminde sörf teması yine bebeklerle birlikte işleniyor.

Eski bir Beach Boys parçası olan “Kokomo”nun Lilly Wood and The Prick tarafından yeniden yorumlanan halinin arka planda eşlik ettiği “Baby Bay” isimli reklam filminde yetişkinler gibi davranan bebekler, kendilerinden beklenmeyecek hareketler sergiliyor.

Sörf tahtalarını kaptıkları gibi doğru dalgayı yakalamak için denize koşan bebekler, sahilde gitar çalıp şarkı söylüyor, kitap okuyor, egzersiz yapıyor, hatta içlerinden birinin sörf yaptığını görünce dengesini kaybedip denize düşen yetişkin bir sörfçüyü karaya çekerek ağzının şaşkınlıktan bir karış açık kalmasına sebep oluyor.

Evian’ın “Live Young” (Genç Yaşa) söylemine vurgu yatan reklamın sonunda yetişkin sörfçü, bu gençliğin sırrına vakıf oluyor. Fransa, Birleşik Krallık ve Japonya’da televizyonda ve çevrimiçi yayınlanan 90 saniyelik reklamın geçtiği plaj, doğallık temasına dikkat çekiyor ve Evian’ı ön plana çıkarıyor.

Amerika’daki açık hava reklamlarında marka yüzü olarak Gigi Hadid’i tercih eden Evian, bu reklam filmiyle insanları bir anlamda Alp Dağları’nın el değmemiş doğallığını şişelere taşıyan Evian su içip, her zaman çocuk kalmaya davet ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=OWG3rtGoIlI
Künye:

Reklamveren: Evian
Başlık: “Baby Bay”
Reklam Ajansı: BETC Paris
Ajans Yönetimi: Marielle Durandet, Gaelle Gicqueau, Charlotte Bals, Fanny Buisseret
Yaratıcı Yönetmen: Rémi Babinet
Sanat Yönetmeni: Agnès Cavard
Metin Yazarı: Valérie Chidlovsky
Stratejik Planlama Yöneticisi: Martine Picard (BETC)
Televizyon Yapımcısı: Fabrice Brovelli
Yardımcı Televizyon Yapımcısı: Marine Monbeig
Prodüksiyon Şirketi: WANDA Paris
Yönetmen: James Rouse
Görsel Efektler: Mikros Images
Müzik: BETC POP
Ses Yapımcısı: Green United Music

Görsel: BETC, YouTube