Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Burger King PubG Mobile’da Paraşüt Açıyor

Burger King PubG Mobile’da Paraşüt Açıyor

Burger King, oyunseverlere özel menüsüyle PUBG Mobile tutkunlarının oyunda avantaj yakalamasını sağlıyor.

Burger King,  dünya genelinde 1 milyarı aşkın oyuncusuyla en popüler hayatta kalma oyunlarından biri olan PUBG Mobile ile gerçekleştirdiği yeni iş birliğinin detaylarını açıkladı.

İş birliği çerçevesinde hazırlanan kampanyada, PUBG Mobile oyunu içerisinde düzenlenen etkinlikte görevleri tamamlayan oyuncular Burger King logolu özel paraşütü kazanacaklar. Ayrıca Tıkla Gelsin, Sana Gelsin veya Gel Al üzerinden, PUBG Mobile King Menü siparişi verdiklerinde üç gün boyunca oyunda kullanabilecekleri PUBG Mobile King Menü paraşütünün de sahibi olacaklar. 2-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, oyunseverler paraşütlerine cep telefonlarına gelen kod ile erişebilecekler.  PUBG Mobile oyununun vazgeçilmezi olan paraşüt bir görevi tamamlamak için ihtiyaç duyulan en önemli ekipmanlardan biri.

Geçtiğimiz yıl 127 milyon kez indirilen ve aynı yıl 7 milyar doları aşkın bir gelir elde eden Çinli Tescent bünyesindeki PUBG Mobile, 2020 yılında Hindistan’da yasaklanmasının ardından kullanıcı tabanının önemli bir bölümünü kaybetmişti. Çin menşeli uygulamaların ülkenin egemenliği, bütünlüğü, savunması, güvenliği ve kamu düzenine karşı zararlı faaliyetlerde bulunduğunu açıklayan Hindistan yönetimi PUBG’nin de aralarında bulunduğu 118 mobil uygulamaya erişim engeli getirmişti.

Künye:
Reklamveren: Burger King
Reklam Ajansı: VMLY&R
Prodüksiyon: VMLY&R
Post Prodüksiyon: Film&Go, Ahmet Sarımeşe

Görseller: Burger King, Instagram, Youtube