Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Can Yayınları Çocuk Klasikleri Burger King’de

Can Yayınları Çocuk Klasikleri Burger King’de

Hayatın her alanında okurlara ulaşmayı hedefleyen Can Yayınları, bu kez Burger King iş birliği ile dünya klasiklerini çocuklarla buluşturuyor.

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Uber ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında 10 bin adet dünya edebiyatı çocuk klasiği kitabını çocuklara ücretsiz olarak dağıtan Can Yayınları, bu kez Burger King ortaklığıyla klasikleri çocuklarla buluşturuyor.

Proje kapsamında Can Yayınları tarafından hazırlanan 6 masal kitabı Burger King’in 700’den fazla şubesinde dağıtılacak. Gonca Mine Çelik’in çizimleri ve Mehmet Barış Albayrak’ın uyarlamalarıyla hazırlanan 6 kitaplık seride Robin Hood, Define Adası, Bir Küçük Denizkızı, Gulliver’in Seyahatleri, Oz Büyücüsü ve Alice Harikalar Diyarında kitapları yer alıyor.

Çocukları sevilen kurgu karakterleriyle tanıştırmayı amaçlayan proje, Can Yayınları Genel Müdürü Ali Granit’in ifadesiyle yayınevinin hayatın her alanında okurların karşısına çıkma stratejisine de uygun. Yayınevi, bu strateji kapsamında daha önce Darüşşafaka Basketbol Kulübü ile alışılmadık bir spor sponsorluğu anlaşması imzalayarak kitaplarını oyunculara ve izleyicilere yaratıcı bir yolla ulaştıracağını duyurmuştu.


Görseller: Can Yayınları, Twitter, Instagram