Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Call of Duty Oyuncuları Whopper Avında

Call of Duty Oyuncuları Whopper Avında

Burger King, Call of Duty fanlarını Whopper avına davet ederken, dünya genelindeki restoranlarından bazılarını Modern Warfare II temalı restoranlara dönüştürüyor.

Burger King Türkiye, 2003 yılından bu yana değişmeyen bir gelenek olarak bu yıl da yeni oyun lansmanını gerçekleştirecek olan Call of Duty ile iş birliği yaparak oyunseverler için yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Yeni kampanyada Call of Duty oyuncuları Modern Walfare II‘de göreve çıkmadan önce Burger Town restoranı içinde Whopper avına çıkıyor.

26 Ekim tarihinde başlayan kampanya kapsamında Tıkla Gelsin üzerinden verecekleri her Whopper Menü siparişi ile oyunseverler Limited Edition Operator Skin ve 1 saat süresince Modern Warfare II’de oynayabilecekleri 2XP Kodu kazanabilecekler. Kodlar, sipariş teslimi sonrası SMS ile sahiplerine ulaştırılacak.

Aynı kampanyanın küresel bacağında ise Call of Duty fanları Burger King’in Modern Warfare II temalı restoranlarında gizli QR kodlarını bulmaları için gece görüş gözlükleriyle keşfe çıkmaya davet edilecek. Orta Doğu, Güney Amerika ve Avrupa’da belirlenen tema restoranlar mini haritalar ve oyundan sahnelerle donatılacak.

Yeni oyun lansmanı öncesinde iş birliklerinin yanı sıra Call of Duty yakın zamanda Londra’da bulunan Piccadilly Circus’taki dev 3 boyutlu reklam panosundan oyunseverlere seslenmişti.

Görseller: Burger King, Twitter, Instagram, Youtube