Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Call of Duty’nin 3 Boyutlu Açık Hava Reklamı

Call of Duty’nin 3 Boyutlu Açık Hava Reklamı

Modern Warfare II lansmanı öncesinde Call of Duty karakterleri Londra'daki 3 boyutlu açık hava reklam panosunda kendilerini gösterdi.

2019 yılında piyasaya çıkan yenilenmiş Modern Warfare serisine ait “Modern Warfare II” adlı yeni oyununun 28 Ekim’de lansmanını yapmaya hazırlanan aksiyon oyunu Call of Duty, lansman öncesinde Avrupa’nın en büyük açık hava reklam panosundan oyunseverlere “Merhaba” dedi.

Erken erişime açılan hikaye modundan paylaşılan son derece gerçekçi görüntülerle çok konuşulan Call of Duty: Modern Warfare II oyunu, 28 Ekim’de PC ve konsol platformlarında oyuncularla buluşacak. Oyun karakterleri yüzlerini son olarak küresel markaların son dönemdeki uğrak noktalarından biri olan Londra’nın Piccadilly Circus’ta bulunan 3 boyutlu açık hava reklam panosunda gösterdiler. Soap MacTavish’in cam bir paneli kırarak bir güç kaynağını kesmesiyle açılan kısa film, Ghost’un çimlerin arasından çıktığı ürkütücü bir dış mekan görüntüsüne geçiş yapıyor. Ardından ekranda beliren Call of Duty logosu yeşil flaş ışıkları eşliğinde izleyicilere doğru parlıyor.

Yayıncısı Activision tarafından bu zamana kadarki en yenilikçi Call of Duty oyunu olarak lanse edilen Modern Walfare II için Ekim ayı başında bir de reklam filmi yayınlandı. Aralarında şarkıcı Nicki Minaj, aktör Pete Davidson ve rapçi Lil Baby’nin yer aldığı bir grup ünlü isim ABD’de askeri eğitim sırasında söylenen I Don’t Know, But I’ve Been Told adlı parçayı yorumladı. Reklam filmi ile Modern Walfare II’nin tanıtım filmini aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz.

Görseller: Youtube, The Drum