Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Burger King’ten Whopper Korumalı Kapüşonlu

Burger King’ten Whopper Korumalı Kapüşonlu

Burger King, soğuk kış günleri için Whopper hamburger korumalı ve yalıtımlı ceplere sahip tasarımıyla kapüşonlu bir sweatshirt piyasaya sürdü.

Burger King, hamburger severler için soğuk kış günlerinde hem kendilerini hem de hamburgerlerini sıcak tutabilecekleri kapüşonlu bir sweatshirt üretti. Retro-fütüristik tasarımlarıyla tanınan kışlık giyim markası Staycoolnyc iş birliğiyle tasarlanan The Home of the Whopper adlı kapüşonlu sweatshirt, tanıtımının üzerinden henüz bir hafta bile geçmeden stoklarda tükendi.

Kırık beyaz renkteki kapüşonlunun ön yüzünde “Stay Cool” kelimelerinin arasına sıkıştırılmış bir Whopper tasvir edilirken, bir koluna işlenmiş olan taç ikonu dikkat çekiyor. Yalıtımlı ısıtma teknolojisine sahip çift cebi ile yeni teslim alınan siparişleri soğutmadan tüketme imkânı sağlıyor.

Bu kış sezonunda ısıtmalı tasarımlar piyasaya süren ilk şirket Burger King değil. ABD merkezli dondurulmuş gıda markası Hot Pockets, yakın zamanda mikrodalga etkisine benzer şekilde ısıtma imkanı sunan sıcak ceplere sahip şortları piyasaya sürmüştü. Bu tasarımın da piyasaya sunulmasının üzerinden bir hafta geçmeden tükendiğini belirtelim.


Görseller: Burger King, Twitter, Instagram