Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Patates Kızartmasıyla Birlikte Masa Alır mıydınız?

Patates Kızartmasıyla Birlikte Masa Alır mıydınız?

McDonald's İtalya, Milano Tasarım Haftası'nda tanıttığı masaya dönüşen paket servis kutusu tasarımıyla şehrin açık hava mekanlarını restoran konseptine dahil etti.

McDonald’s İtalya, yaklaşık 400 bin kişiyi ağırlayan Milano Tasarım Haftası sırasında uzun restoran kuyruklarında beklemek zorunda kalanlar için pratik bir müşteri deneyimi tasarladı. Leo Burnett İtalya iş birliğiyle hazırlanan TableBag adlı çalışmada, paket servis kutuları yemek masalarına dönüştürüldü. Yenilikçi ambalaj tasarımıyla müşterilerini ellerinde yiyecek paketleriyle dolaşmaktan kurtaran McDonald’s, böylelikle açık havada masa bulunmayan tüm alanları restoran konseptine dahil etmiş oldu.

Yüzde 100 geri dönüştürülebilir TableBag, tipik bir karton paket servis kutusuna benziyor. Yalnızca boyut olarak biraz daha uzun. Gıda ambalajından çok bez çantalara benzeyen kutular, şehrin çeşitli noktalarına serpiştirilen ve masa ayağı görevi gören McDonald’s direklerinin üzerine sabitlenerek masaya dönüştürülebiliyor. Direklerin üzerinde “Let me be your table” ifadesi yer alıyor. Masaya dönüşen servis kutularının üzerinde ise bir çift bardak tutucu ve patates kızartması için bölmeler yer alıyor. Sınırlı sayıda üretilen tasarım Milano Tasarım Haftası sırasında McDonald’s uygulaması aracılığıyla yemek siparişi veren müşterilere sunuldu.

Görseller: Youtube