Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nike ve RTFKT’in Gerçek Dünyaya Taşınan İlk Koleksiyonu

Nike ve RTFKT’in Gerçek Dünyaya Taşınan İlk Koleksiyonu

Nike, geçtiğimiz yıl satın aldığı NFT koleksiyonları üreten sanal ayakkabı şirketi RTFKT'in tasarımlarını yeni koleksiyonuyla gerçek hayata taşıyor.

Geçtiğimiz yıl  NFT koleksiyonları üreten sanal spor ayakkabı şirketi RTFKT’i satın alan Nike, RTFKT Studios’un sanal tasarımlarını gerçek hayata taşıyor. RTFKT‘in Ethereum blok zincirinde yaşayan özelleştirilebilir fütüristik dijital ayakkabıları Cryptokicks, Nike tarafından hazırlanan Cryptokicks iRL adlı koleksiyon ile fiziki olarak satışa sunuldu.

Koleksiyon, 1989’da piyasaya çıkan ve Geleceğe Dönüş filmi izleyicilerinin iyi hatırlayacağı üzere Marty McFly’ın giydiği bağcıkları otomatik bağlanan Nike Air Mag spor ayakkabılarından ilham aldı. Otomatik olarak ayarlanabilen bağcık sistemi, özelleştirilebilir ışıklar gibi bir dizi etkileyici özelliği bulunan koleksiyondaki her bir Cryptokicks çifti, Bluetooth aracılığıyla Cryptokicks iRL uygulamasına bağlanabilen kablosuz güç ünitelerine sahip.

Cryptokicks – ‘Ice’

Orijinalliklerinin bir kanıtı olarak ayakkabılarda, dijital muadilleri ile her bir fiziksel kopyayı eşleştirerek doğrulamayı sağlayan RTFKT’nin en yeni WM- NFC çipi bulunuyor.RTFKT ve Nike, Cryptokicks iRL koleksiyonunu dört renk grubunda satışa sundu: Blackout, Ice, Stone ve Space Matter. Koleksiyonun NFT versiyonu da satışa sunulurken, fiziki ayakkabıların satışı 19 bin ile sınırlı tutulacak. RTFKT Lace Engine NFT sahiplerine, 12-16 Aralık tarihleri ​​arasında ayakkabıları 0,38 ETH’ye satın alma imkanı sunacak. NFT sahibi olmayanlar ise 7-9 Aralık tarihleri ​​arasında RTFKT’nin Cryptokicks web sitesi üzerinden düzenlenen çekilişe katılabilirler.

Cryptokicks – ‘Blackout’

Cryptokicks – ‘Stone’

Cryptokicks – ‘Space Matters’

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

RTFKT (@rtfkt)’in paylaştığı bir gönderi

Görseller: Twitter, Instagram, Youtube