Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nike Sneakers Giyen İkonik Sandalyeler

Nike Sneakers Giyen İkonik Sandalyeler

Bir sneakers tutkunu olan Marco Rambaldi, Herman Miller ve Miles van der Rohe'nin ikonik sandalye tasarımlarını dev birer Nike spor ayakkabısına dönüştürdü.

Her geçen gün gerçek dünya ile sanal dünya arasında hızlanan tasarım geçişinin son örneğini, geçtiğimiz günlerde Air Force One’dan ilham alarak web3 platformu SWOOSH için tasarladığı ilk sanal sneaker koleksiyonu Our Force 1s‘i tanıtan Nike ortaya koymuştu. Bir sneakers tutkunu olan Marco Rambaldi,  Nissan’ın New Balance’ın ikonik 327 model spor ayakkabısı görünümlü SUV otomobil tasarımına benzer şekilde Nike spor ayakkabı görünümlü sandalyeler tasarladı. Rambaldi, sneaker giymiş sandalye tasarımlarını yapay zekâ ve Adobe Photoshop desteği ile ortaya koydu ancak Nissan örneğinde olduğu gibi hayata geçme ihtimali hayli yüksek.

Herman Miller ve Miles van der Rohe’nin ikonik sandalye tasarımlarını ele alan Rambaldi, Air Force 1 ve Air Jordan 4 gibi Nike marka sneakers modellerinden ilham alarak bir koleksiyon oluşturdu. Tasarımların gerçek veya satılık olmadığını özellikle belirten Rambaldi, sandalye tasarımlarının kol kısmına markanın Web 3 platformu .SWOOSH’un etiketini eklemeyi ihmal etmemiş. Daha önce paylaştığı görünümleriyle Nike spor ayakkabılarına dönüşen ev ve mobilyalarla beğeni kazanan Rambaldi’nin sneakers sandalye koleksiyonunu aşağıda inceleyebilir ya da kendisini Instagram üzerinden takip edebilirsiniz.

Görseller: Instagram