Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nissan’ın New Balance Sneaker Şeklindeki SUV Otomobili

Nissan’ın New Balance Sneaker Şeklindeki SUV Otomobili

Nissan, New Balance'ın ikonik 327 model spor ayakkabısından ilham alarak dev bir sneaker şeklinde tasarlanan 327 Edition Kicks adlı SUV otomobilini tanıttı.

New Balance ile iş birliği yapan Nissan, markanın retro esintili ikonik 327 model spor ayakkabısından ilham alarak sneaker şeklinde tasarlanan 327 Edition Kicks adlı SUV otomobilini tanıttı. Tasarımında Nissan’ın Kicks e-Power 4WD modeli temel alınarak geliştirilen Nissan Kicks 327 Edition, yalnızca sahip olduğu New Balance logosuyla değil, aynı zamanda yüksek çözünürlüklü grafik gövde kaplaması sayesinde son derece gerçekçi dev bir spor ayakkabı görünümünde.

Ortalama bir spor ayakkabıdan daha fazla beygir gücüne sahip olduğu şüphe götürmeyen dört tekerlekli sneaker,  New Balance’ın klasik beyaz renkteki tabanı dahil olmak üzere renk ve dokusunu taklit ediyor. Dışı süet kumaş kaplı otomobilin tavanında büyük bir ayakkabı açıklığı, dili ve bağcıklar bulunuyor. Nissan’ın New Balance sneaker şeklindeki otomobil tasarımına benzer bir çalışmayı, geçtiğimiz yıl Aralık ayında bir diğer ayakkabı markası Vans’ın dev birer sneaker şeklindeki minibüslerinin dolaştığı New York sokaklarında görmüştük.

Otomobilin satılık olmadığını açıklayan Nissan, spor ayakkabı görünümlü 327 Edition Kicks’i şimdilik Tokyo’daki Aeon Alışveriş Merkezi’nde ve Nissan Crossing’de sergiliyor. Şirket, düzenlediği “Catch the Kicks” adlı sosyal medya kampanyasıyla bir kişiye Nissan Kicks e-Power 4WD, bir kişiye de New Balance’ın ikonik 327 model ayakkabısını hediye edecek. 327 Edition Kicks SUV’un fotoğrafını çekerek Twitter’da paylaşanlar gerçekleştirilecek çekilişe katılma hakkı kazanacaklar. 327 Edition Kicks’in kampanya kapsamında hediye edilip edilmeyeceği ise açıklanmadı.

Görseller: Nissan, Instagram