Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İş ve Oyun Kapsülü

İş ve Oyun Kapsülü

Cooler Master'ın yarı kapalı çalışma istasyonu Orb X, çalışanlar ve oyun tutkunları için teknolojiyi lüksle buluşturuyor.

Orb X, teknolojiyi seven münzeviler için konsantrasyon bozucu dış etkenlerden izole eden yarı kapalı bir çalışma istasyonu sunuyor. Kullanıcı bölmenin içine tırmandığında, kapsülün üst yarısı etrafını sararak ekranını (kuruluma bağlı olarak ekranları) göz hizasına konumlandırıyor.

Tayvanlı donanım üreticisi Cooler Master, ürünü Orb X için 2 farklı konfigürasyon seçeneği sunuyor. Bu seçenekler sayesinde kullanıcı amacına göre (oyun veya iş) kapsülü farklı şekillerde kullanabiliyor. Bir tanesi tek bir 34 inç monitör, diğeri ise üç adede kadar 27 inç ekran kullanımını mümkün kılıyor. Rahat oturmayı sağlamak için kafa, bel ve bacak desteği olan bir yatar koltuk bulunuyor.

İş ve oyun için farklı kurulum seçenekleri

Orb X; bir çift iki inç tam aralıklı hoparlör, iki inç tweeter (tiz hoparlör) ve bir tane de beş inç subwoofer içeren surround ses sistemiyle donatılmış. Amaç, oyun sırasında veya patronunuzla görüntülü görüşme yaparken en iyi ses kalitesini aldığınızdan emin olmak.

Kapsülde, masanın içine gizlenmiş USB-A ve USB-C bağlantı noktaları ve PC’nizi ve konsollarınızı saklamak için bir boş alan da yer alıyor.

Cooler Master bu kapsül için henüz üretime geçmemiş ama ön sipariş için e-posta ile kayıt kabul ediyor.

İleri teknoloji ve izole edilmiş çalışma alanları ilginizi çekiyorsa sahibini takip eden robotik ofis bölmesine de göz atmak isteyebilirsiniz.

Görsel: Cooler Master