Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Klasik Film Diyaloglarına Esprili Animasyonlar

Klasik Film Diyaloglarına Esprili Animasyonlar

Nick Murray Willis, hafızalara kazınan film diyaloglarına "The 100 Greatest Movie Lines of All Time, Animated!" başlıklı çalışmasıyla yeni anlamlar kazandırıyor.

Sinema diğer alanlardaki yaratıcı insanlar için uçsuz bucaksız bir ilham kaynağı. Kült filmlerin sulu boya kat planları, usta yönetmenlerin stili anlatan ses grafikleri, filmlerdeki ana karakterlerin hareketlerini anlatan haritalar gibi projeler son zamanlarda yer verdiğimiz çarpıcı örneklerdendi. Şimdi ise sırada Nick Murray Willis imzalı animasyon projesi var.

İkonik film diyaloglarına mizahi görüntüler

Nick Murray Willis, unutulmaz film repliklerini farklı anlamlara gelecek şekilde animasyonlarla görselleştirmiş. Örneğin Forrest Gump filmindeki hala kulaklarımızda çınlayan “run Forrest run” (koş Forrest koş) cümlesi küçük bir harf değişikliğiyle “run forest run”a (koş orman koş) dönüşmüş ve koşan bir ormanla görselleştirilmiş. Apollo 13 filminden sonra dillere plesenk olan “Houston, we have a problem!” (Houston, bir problemimiz var) cümlesi ise animasyonda Trump’ı işaret ediyor. Willis bu türden esprilerle hızlı bir şekilde akan 7 dakikalık bir film yaratmış.

Sizin favori sahneniz hangisi oldu?

Görsel: YouTube