Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spider-Man: Into The Spider-Verse Animasyonunun Yeni Fragmanı

Spider-Man: Into The Spider-Verse Animasyonunun Yeni Fragmanı

Sony Pictures tarafından yapılan yeni animasyon film Spider-Man: Into The Spider-Verse filmi bizi birden fazla Spider-Man'in olduğu bir evrene çağırıyor.

Spider-Man birçoğumuzun çocukluk kahramanı. O her zaman genç, popüler kültüre hakim, son teknoloji ve trendleri takip eden Marvel evreninin büyümeyen çocuğu. Bir yandan şehrini ve sevdiklerini korurken bir yandan da sarkastik yorumlar eşliğinde fotoğraf makinesini de bir yerlere iliştirmeyi unutmuyor. Peki ya yaşadığımız dünyada bir değil birden fazla Spider-Man olsaydı? Sony Pictures tarafından yapılan yeni animasyon film Spider-Man: Into The Spider-Verse filmi de tam olarak bunu anlatıyor!

Spider-Man: Into The Spider-Verse farklı evrenlerin Spider-Man’lerini bir araya getiriyor. Burada hem Amazing hem de Ultimate evrenlerini bir arada görüyoruz. Hatta bu fragmanın bir sürprizi daha var bize. Spider-Gwen de bize merhaba diyor.

Tüm Spidey’ler Birleşin!

Animasyonun fragmanı gerçekten insanın iştahını kabartıyor filme karşı. Gerek görsel dünyası gerek modellemeleri gerek seslendirenleri gerçekten özenilmiş bir animasyonun bizi beklediği belli. Film zaten bizi renklerle duygu modlarının arasında gezdiriyor, çok güzel görsellerin arasında seyahate çıkarıyor. Filmde şimdilik bildiğimiz üç kötü karakter var. Kötüler de çok güzel bir şekilde görselleştirilmiş, tek tek incelenecek kadar hoşlar. Ultimate evreninden Green Goblin, The Kingpin ve The Prowler şimdilik animasyonda göreceğimiz kötüler.

Animasyonun arkasında “The Lego Movie” ve “21 Jump Street” filmlerinin yaratıcı ekibi Phil Lord ve Chris Miller var. Animasyonda orta yaşlı Peter Parker’ı New Girl dizisinde Nick karakterini canlandıran Jake Johnson seslendiriyor. Ultimate evrenindeki Spidey’miz Miles Morales’e ise Shameik Moore sesiyle hayat veriyor.

Animasyon gerçekten birçok süper kahraman filmi kadar heyecanla bekleniyor diyebiliriz. Bir animasyonun filmlerinden daha çok beklenmesi de çizgi roman dünyasının sinemaya etkisi sanıyorum.

Görsel: YouTube