Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Netflix Resident Evil’in Tanıtımını Ürkütücü Billboardlarla Yapıyor

Netflix Resident Evil’in Tanıtımını Ürkütücü Billboardlarla Yapıyor

Netflix 14 Temmuz’da yayına aldığı Resident Evil dizisinin tanıtımını Times Meydanı'nda konumlandırdığı ürkütücü 3D billboardlarla yaptı.

Bugünlerde New York’un dev elektronik billboardları ile ünlü meydanı Times Meydanı’ndan geçenler, Netflix’in 2022 yılındaki gözbebeği Resident Evil dizisi için tasarladığı 3D billboardlara bakmadan geçemiyorlar.

Billboard şimdiden sosyal medyada viral oldu

Netflix’in son yıllardaki en yüksek prodüksiyonlu işlerinden biri olan Resident Evil serisinin tanıtımı için tasarlanan hiper animasyon teknikleri ile canlandırılan billboardlarda, seride Licker ismi ile anılan ve Resident Evil evrenine ilk defa Resident Evil 2 ile giren korkutucu mutant cam bir kafesin içinden kurtulmak istiyor ve kurgunun sonunda Licker’ın kafesin camını kırarak dışarı çıktığı hissi veriliyor.

Instagram ve TikTok’ta New York lokasyonunda en çok paylaşılan içeriklerden olan Resident Evil billboard gönderileri, serinin kemik kitlesi arasında yer almayan Netflix izleyicilerinin de diziye olan ilgisini arttıracağa benziyor. Geçtiğimiz günlerde bir milyona yakın abone kaybettiğini açıklayan Netflix’in ise Resident Evil’den beklentisi oldukça büyük.

Görsel: Twitter, Purearts.com