Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Netflix’in Terleyen Reklam Panoları

Netflix’in Terleyen Reklam Panoları

Netflix, aksiyon-gerilim filmi Extraction 2’nun tanıtımını terleyen reklam panolarıyla yaptı.

Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando León González ve Eric Skillman’ın Ciudad adlı çizgi romanına dayanan, Amerikan aksiyon-gerilim filmi Extraction 2, artık Netflix’te meraklılarıyla buluşuyor. Netflix, New York City ve Los Angeles için hazırladığı reklam panolarıyla izleyicileri bu heyecana ortak olmaya davet etti.

Panoları bile terleten aksiyon dolu sahneler

Panolarda, Chris Hemsworth tarafından canlandırılan Tyler Rake karakterinin portresi yer alıyor. Reklam, bu karakterin kaçırılan bir aileyi kurtarmak için üstesinden gelmek zorunda olduğu adrenalin dolu sahnelere atıfta bulunuyormuş. Karakterin “terlemesini” sağlamak için Hemsworth’un fotoğrafında alnındaki gözenekleri taklit eden küçük delikler açılmış. Bu işlem için lazer kullanılmış. Reklam panolarının arkasına gizlenmiş bir su haznesi, damlacıkları ter akışına benzer bir hızda dışarı veriyor.

Panolar, binalar yerine kaldırımlara yerleştirilmiş. Böylece meraklıları Hemsworth ile fotoğraf çektirebilir ve belki de yüzündeki o ter boncuklarını silenler de çıkabilir diye düşünülmüş.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Netflix US (@netflix)’in paylaştığı bir gönderi

Hemsworth’ün oynadığı ve yapımcılığını üstlendiği devam filmi – ilki 2020’de yayınlanmıştı – 12 Haziran haftasında Netflix’teki izlenme sayılarıyla zirveye tırmanmış.

Görsel: Netflix